СБУ провела обшуки у депутата Полтавської облради стосовно закупівель м’яса до продрезерву

27.04.2022, 15:02 Переглядів: 3 979

 

Депутата Стеценка називають «бухгалтером Мамая» - він очолює депутатську фракцію в облраді

Інформація отримана від правоохоронців поки неофіційно. Вони повідомляють, що депутат Полтавської обласної ради В’ячеслав Стеценко спільно із підприємцем Володимиром Сергієнком домовились про постачання м’ясної продукції для продовольчого резерву міста. При цьому м’ясо виявилось тухлим, а умови в цеху — антисанітарними.

Про це сьогодні написало Інтернет-видання «Полтавщина».

Співробітники управління СБУ у Полтавській області під процесуальним керівництвом прокуратури провели обшуки у голови фракції «За Майбутнє» Полтавської обласної ради В’ячеслава Стеценка та у підприємця Володимира Сергієнка. Останній через компанію-посередника продавав м’ясну продукцію до продовольчого резерву міста. Інформацію про це, пише видання, правоохоронці неофіційно «злили» в інтернет

При цьому силовики повідомили про те, що у цехах, де виготовлялися м’ясні консерви, вони виявили неякісне м’ясо в умовах антисанітарії. Виробництво велося без лабораторного контролю якості продукції, що є порушенням законодавства. Цю інформацію ілюструють фото з цеху, де на одній із м’ясних консервів вказаний виробник — ФОП Сергієнко та юридична адреса виробничих потужностей — вул. Харчовиків, 6а (адреса колишнього КП «Полтавський м’ясокомбінат»).

Як повідомляє «Полтавщина», посилаючись на власні джерела, правоохоронці розслідують справу стосовно закупівлі тушкованої свинини до продрезерву Полтави, за березневим договором на суму близько 14,5 млн грн.

28 лютого Кабмін ухвалив постанову, яка дозволяє проводити закупівлі в умовах воєнного стану без процедури торгів та аукціону, незалежно від очікуваної вартості, що відкрило «перспективи» для спритних чиновників, депутатів та бізнесменів.

В’ячеслав Стеценко був першим заступником міського голови Полтави, а наразі є головою фракції «За Майбутнє» у Полтавській обласній раді та радником міського голови Полтави.

- Неофіційно відомо, що В’ячеслава Стеценка називають «бухгалтером» Полтавського міського голови Олександра Мамая. Стеценко, маючи хист до цієї сфери діяльності, роками контролює усі фінансові потоки мера. З огляду на цю делікатну функцію, за нашою інформацією, Вячеслав Стеценко має повну довіру та повагу з боку міського голови. Чого не можна сказати про інших людей, які оточують мера.

Чекаємо на офіційні повідомлення правоохоронців з приводу слідчих дій, - написав журналіст Ян Пругло в інтернет-виданні «Полтавщина»

 

Автор: Віктор Крук Джерело фото: Інтернет-видання «Полтавщина»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх