росія планувала захопити Пирятин у перші дні нападу, - розвідка

14.04.2022, 21:55 Переглядів: 7 207

 Головне управління розвідки добула документи російських військ, в яких розписані плани захоплення під виглядом стратегічних навчань. У переліку - Пирятин, що на Полтавщині.

Головне управління розвідки Міноборони опублікувало документи з планами захоплення України під виглядом стратегічних військових навчань. У бойовому розпорядженні командиру 96 окремої розвідувальної бригади рашистів, яке він отримав зі штабу 1 танкової армії західного військового округу,  визначені етапи проведення наступу та завдання для особового складу бригади.

Серед іншого йдеться і про Пирятин - основні зусилля російської розвідки мали зосередитись на оборонних рубежах по річці Удай для захоплення Сум, Прилук, Пирятина і східної частини Києва.

 

Нагадаємо, 25 лютого неподалік Пирятина на трасі Київ-Харків близько 13.30 ворожий вертоліт обстріляв колону української техніки. Внаслідок обстрілу загинуло четверо військових. Бійця у тяжкому стані прооперували; травмований в реанімації. Ще двоє бійців у стані середньої тяжкості, один має легкі ушкодження.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх