Ferrexpo придбала партію препарату L-тироксин для лікування щитовидки

1.04.2022, 07:03 Переглядів: 1 783

Препарати видаватимуть пацієнтам безкоштовно

Ferrexpo закупила медичний препарат L-тироксин для пацієнтів із захворюваннями ендокринної системи Горішніх Плавнів. Партію вже доставили в місто. Препаратів дотстаньо для забезпечення жителів міста, працівників компанії Ferrexpo та внутрішньо переміщених осіб.

На запит медичних закладів Горішніх Плавнів доставили препарат L-тироксин у дозуванні 50 мг, 75 мг і 100 мг. Препарати видаватимуть пацієнтам безкоштовно через сімейних лікарів. Працівники компанії Ferrexpo також будуть забезпечені препаратом у медико-санітарній частині за місцем роботи.

- В Україні на сьогодні спостерігається певний дефіцит ліків для тиреоїдної терапії, які необхідні пацієнтам з хворобами щитоподібної залози. Зокрема, це медикаменти з діючою речовиною левотироксин. Це життєво необхідні препарати, які за призначенням лікаря потрібно приймати щодня на постійній основі. Завдяки сприянню керівництва компанії Ferrexpo ми знайшли постачальника в Німеччині, закупили L-тироксин та організували доставку в Україну, - повідомила головна лікарка медико-санітарної частини компанії Ferrexpo Ірина Рудометкіна.
Автор: Аліса Котова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх