Росія - держава агресор, а окупанти - справжні варвари, які вбивають мирних людей

1.03.2022, 20:59 Переглядів: 2 066

 

Нова тактика російської армії в Україні та потреба негайної «депутінізації» світу

Глава МЗС України Дмитро Кулеба розповів про новий напрям зовнішньої політики України – «депутинізацію» світу. Він назвав Росію державою - агресором, яка почала цинічну війну проти України та обстрілює об'єкти цивільної інфраструктури й мирні будинки, вбиваючи цивільних людей, серед яких діти.

Дмитро Кулеба заявив, що відтепер це тавро для усіх 144 мільйонів жителів Росії, яке Володимир Путін повісив своїми воєнними злочинами і актами державного тероризму. При чому це стосується і поганого, і гарного, ніякого та загалом кожного росіянина.

- Після варварських нападів на наші міста та вбивства 16 українських дітей ми маємо право так говорити. І кожен з нас має донести це тавро до світу, – написав український дипломат.

Кулеба наголосив, що частиною зовнішньої політики України є «депутінізація» світу. За його словами, він закликав усі держави та міжнародні організації очистити світ від Путіна, тобто викорінити вплив російської системи у політиці, дипломатії, бізнесі, спорті, культурі, науці та

інших сферах.

Про  те ж саме сьогодні у своїй сторінці в Twitter написав радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк. Кремль поставив за мету бомбардувати українські міста, аби було побільше жертв. Росія намагається налякати українців та викликати паніку.

- Бомбардування великих міст. Щоб були масові жертви серед цивільних. Щоб налякати й викликати паніку. Щоб стерти історичну пам'ять з вулиць українських міст. Ось ключові прояви нової тактики війни РФ, - зазначив він.

Останні дні Росія завдає ударів по цивільному населенню. Гатить ракетами по Києву та околицях, Харкову, Херсону, Чернігову, Охтирці, Маріуполю. За попередніми даними, унаслідок вторгнення РФ в Україну, вже загинуло понад 300 цивільних. Серед них є діти.

Сьогодні Росія завдала ракетного удару по меморіальному комплексу «Бабин Яр» і телевізійній вежі. Голова Офісу президента Андрій Єрмак написав про це на своїй сторінці у Facebook.

- Ці нелюді вбивають жертв Голокосту вдруге! – підкреслив Єрмак.

Він запевнив, що українці неодмінно вистоять і відбудують нашу країну, бо точно знають, чого прагнуть.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх