Гарячий чай та бутерброди: кременчужан закликають зігріти захисників

26.02.2022, 09:05 Переглядів: 3 451

 

Зверненя особливо для мешканців центральної частини Кременчука, адже там знаходяться центр комплектування та станція переливання крові

Мешканців центральної частини Кременчука закликають допомогти нашим захисникам та тим хто здає свою кров. Необхідно зігріти теплим чаєм та бутербродами кременчужан, які стоять у черзі до центру комплектування (військкомат) та станції переливання крові. 

- Якщо у вас є можливість і бажання зробити маленьку добру справу: у дворі міського військомату йде набір до теріторіальної оборони. Довжелезні черги. Сам сьогодні постояв майже півдня. Прохолодно. Прохання зігріти майбутніх захисників гарячим чаєм або кавою. Завтра вихідний день, тому людей буде ще більше. Що потрібно: гарячий чай (кава) у термосах великої ємкості - 1-2 літра, одноразові стаканчики. Заварювати чай краще вдома для економії часу. Який чай можно заварювати? Чорний, зелений, трав'яний - головне, щоб був гарячим. Така ж ситуація на станції переливання крові - довжелезні черги, люди стоять по кілька годин на вулиці. Для потенційних донорів тільки чай з цукром. Єднаймося. Все буде Україна! - написав на своїй сторінці кременчужанин Валерій Заєць. 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх