Терміново: бійцям «Правого сектора» на передову збирають допомогу (доповнено)

2.02.2022, 11:33 Переглядів: 5 722 Коментарів: 1

 

Допомогу збирають до неділі

8 рік поспіль на передових позиціях нашу країну захищає Добровольчий український корпус «Правий сектор». В окопах та бліндажах військовим не вистачає домашнього затишку: аромату фірмового маминого борщу чи запашних бабусиних пиріжків з капустою. Саме тому у редакції «Приватна газета» споряджаємо посилку нашим захисникам. Для 3-ї окремої стрілецької роти ДУК Правий сектор збираємо допомогу до понеділка, 7 лютого.

Дитячі спогади у вигляді печива, цукерок, домашньої випічки можна залишити у приймальній за адресою: вул. Шевченка, 50А.

Для тих, хто немає змоги принести смаколики до редакції, то можна перерахувати кошти на картку Сергія Кулясова. Власник сайту «Кременчуцький ТелеграфЪ» та керівник «Видавничого дому «Приватна газета» Сергій Кулясов особисто відповідає за кожну копійку, переданий мандарин та смаколик.

Картка ПриватБанку 5168 7422 3018 4446 (Кулясов С.В.).

Збір триває до понеділка, 7 лютого, за адресою: вулиця Шевченка, 50А.

Доповнено:

До редакції «Видавничого дому «Приватна газета» приєдналися наші багаторічні партнери - компанія «Лукас», які з початку російсько-української війни радують військових смаколиками та допомагають бійцям.

  

Станом на ранок 2 лютого вже зібрано 4 тисячі гривень. Кременчужани активно скидаються на передачку бійцям «Правого сектора».

Якщо у вас є бажання і можливість приготувати домашню випічку - чекаємо в редакції за адресою вул. Шевченка, 50А. Ми будемо чекати у суботу до 16.00 та у неділю до 15.00.

Відправлення бійцям на передову відбудеться у понеділок зранку й нічого додати вже не зможете. Крайній термін - неділя до 15.00.

 

Станом на 14.39 2 лютого на картку власника сайту «Кременчуцький ТелеграфЪ» Сергія Кулясова надійшло 12 700 гривень. Більшість грошей надіслали працівники компанії «Лукас», які після оголошення керівника Віталія Лукацького допомогли українським військовим. 

Ми дякуємо усім кременчужанам, які діляться своїми коштами, для зміцнення обороноздатності України.

 

Доповнено 3 лютого, 15.00

Станом на 12.44 зібрано 33 050 грн. Дякуємо усім кременчужанам та небайдужим громадянам, які допомагають українській армії. 

Все буде Україна!

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

17
2 лютого 2022 18:33

Слава Украине! 


10 11

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх