Кременчуцьким медикам знову затримали аванс: чому так сталося і що буде з підвищенням зарплат

28.01.2022, 09:03 Переглядів: 2 928 Коментарів: 1

 

Причина – довга процедура укладення договорів з НСЗУ на 2022 рік, пояснила Оксана Корлякова, директорка лікарні «Кременчуцька»

Медики лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» поскаржилися на затримку авансу. На черзі – виплата зарплати. Обіцяли підвищення, натомість -  затримують і ті суми, що видавали раніше, кажуть люди.

Директорка лікарні «Кременчуцька» Оксана Корлякова пояснила затримку виплат тим, що йде процедура укладення договорів на 2022 рік з Національної службою здоров’я. За її словами, така ситуація з усіма міськими лікарнями. Наразі підписані договори тільки-но почали отримувати Центри первинної медико-санітарної допомоги. Лікарні ж ще чекають.

- Ми частково дали аванс, але не всю суму. Дали лише ту суму, яку отримали з міського бюджету. З міського бюджету затримки не було, є затримка лише по НСЗУ, - коментує пані Корлякова. – Як тільки буде фінансування, ми одразу доплатимо борг по авансу.

За її словами, термін виплати зарплати – 7 лютого, тож, можливо, договір з НСЗУ на той час уже буде, і гроші надійдуть. Але обіцяні урядом підвищення зарплат (лікарям до 20 тис. грн, середньому персоналу до 13,5 тис. грн), імовірно, доплатять уже із зарплатою за лютий. Гроші НСЗУ обіцяє.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

383
28 січня 2022 12:25

імовірно, доплатять


smile что то ржу


6 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх