Кременчуцьких підприємців закликають взяти участь в міжнарожній конференції

25.01.2022, 10:32 Переглядів: 1 379

 

Мета конференції - презентація потенціалу Полтавщини в сфері виробництва харчової і сільськогосподарської продукції, пошук можливостей виходу ринок КНР та реалізація спільних проєктів

Підприємців Полтавщини запрошують до участі в онлайн-конференції «Україна - Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку». Під час заходу виробники харчової і сільськогосподарської продукції зможуть представити своє підприємство.

Мета конференції - презентація потенціалу Полтавської області в сфері виробництва харчової і сільськогосподарської продукції, пошук можливостей виходу ринок КНР та реалізація спільних проєктів щодо складання та транзиту китайських товарів до Європи та продажу їх в Україні.

До участі в онлайн-конференції запрошують також підприємства із знаннями ринкового сегмента, наявністю досвіду та виробничих потужностей, які мають конкретні пропозиції для створення спільного бізнесу зі складання/комплектації продукції в Полтавській області для подальшого експорту до країн ЄС.

Щоб взяти участь у конференції, необхідно підготувати презентацію про діяльність підприємства, надати пропозиції щодо співпраці з китайськими партнерами та заповнити форму до 31 січня 2022 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх