2022 рік стане роком Словаччини у Кременчуці

9.01.2022, 09:00 Переглядів: 1 301

 

На містян чекають не лише бізнес-форуми та візити представників Посольства Словацької Республіки до Кременчука, а й художні та фотовиставки, тематичні відеоконференції та конкурси

У Кременчуці планується проведення низки заходів спільно з посольством Словаччини - адже 2022 рік офіційно стане роком цієї країни. Міський голова Віталій Малецький на засіданні виконкому розповів, що у місті планують проведення заходів різної направленості, кожен з яких буде присвячений дружнім відносинам Кременчука та Словаччини:

- У нас з Послом Словаччини було підписано ряд попередніх угод щодо того, як ми будемо взаємодіяти наступного року. У нас будуть заходи економічні, просвітницькі (в тому числі обміни делегаціями), культурні, освітні.

Детальніше про плани на майбутнє можна дізнатися на Facebook-сторінці Інституту розвитку Кременчука. Так, на містян чекають не лише бізнес-форуми та візити представників Посольства Словацької Республіки до Кременчука, а й художні та фотовиставки, тематичні відеоконференції та конкурси.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх