Троє кременчужан стали чемпіонами міжнародного турніру Wizard Open WAKO

13.12.2021, 10:40 Переглядів: 1 732

 

Вітаємо наших спортсменів

Кременчуцькі кікбоксери вийшли на ринг міжнародного турніру Wizard Open WAKO 2021, який відбувся цими вихідними у Києві. Участь у змаганнях взяли понад 500 спортсменів з України, Вірменії, Молдови, Ізраїлю та Азербайджану. Наше місто на змаганнях представили спортсмени СК «Боєць» КДЮСШ «Авангард», які тренуються під керівництвом тренера Сергія Леоненка. 

За словами тренера, наші спортсмени зіштовхнулися з гідною конкуренцією й за результатами поєдинків повертаються додому переможцями. 

Чемпіонами міжнародного турніру Wizard Open 2021 з кікбоксингу стали: Гнат Грінченко, Олександр Шимків та Андрій Кучеренко. Бронзову нагороду здобув - Арсеній Сорокін. 

Телеграф поцікався у наставника спортсменів Сергія Леоненка, як пройшли змагання для наших спортсменів, чи важким був шлях на змаганнях та про плани на найближчий час. 

- Міжнародні змагання високого рівня. Задоволений кожним спортсменом, особливо враховуючи те, що на цьому турнірі були кращі спортсмени України і найсильніші бійці з інших країн. Це не останній старт - 18 грудня відбудеться чемпіонат Полтавської області з кікбоксингу WAKO, - зауважив тренер Сергій Леоненко. 
Автор: Альона Душенко Джерело фото: Сергій Леоненко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх