Полтавський ГЗК вручив годинники морським піхотинцям ЗСУ

8.12.2021, 16:03 Переглядів: 1 614

 

Подарунки отримали 30 найкращих воїнів

З нагоди Дня Збройних Сил України Благодійний фонд Полтавського гірничо-збагачувального комбінату (ПГЗК, Ferrexpo Poltava Mining, FPM, що входить в групу Ferrexpo), привітав військовослужбовців Морської піхоти України та передав їм пам’ятні тактичні годинники.

- Ми зворушені увагою й дуже вдячні Компанії Ferrexpo за такі цінні, пам’ятні й функціональні  подарунки. Благодійний фонд ПГЗК давно опікується військовослужбовцями, і це не перша відзнака від Групи Ferrexpo та її основного акціонера Костянтина Жеваго, який не залишається осторонь наших прохань і завжди приходить на допомогу, - відмітив генерал-лейтенант Юрій Содоль, командувач Морської піхоти України.

Годинники військовослужбовцям вручив керівник ГО «Серця кіборгів» В'ячеслав Рубель.

- 30 найкращих воїнів-морських піхотинців нагороджено за сумлінне виконання своїх обов’язків та службу Україні. Для мене велика честь особисто привітати морпіхів. Я дуже вдячний Благодійному фонду Полтавського ГЗК, завдяки фінансовій підтримці якого наші ветерани війни, яка, на жаль, досі триває, та діючі військовослужбовці відчувають турботу про себе не лише на свята, а й на щоденній основі, - повідомив В'ячеслав Рубель.

Благодійний фонд ПГЗК щиро вітає всіх захисників та захисниць нашої країни з Днем Збройних Сил України та бажає міцного здоров'я, щастя, злагоди та мирного неба над єдиною Україною.

- Ми вдячні кожному й кожній за можливість жити у вільній та незалежній країні, за те, що ви завжди захищаєте нас та наших дітей. Ми й надалі будемо допомагати вам нести вашу надзвичайно складну та важливу службу, - додав Директор Благодійного фонду Полтавського ГЗК В'ячеслав Мінязєв.
Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх