«Кремінь» пішов на зимову перерву на 2 місці

25.11.2021, 11:33 Переглядів: 3 842

 

Юнаки кременчуцької команди за крок до підвищення у класі

МФК «Кремінь» за підсумками осінньої частини чемпіонату в ДЮФЛУ посідає 2 місце в командному заліку. Кременчуцька команда поступається лише харківському «Металісту 1925». У наших команд хороший показник по забитим голам (2 місце).

  

Вихованці Олександра Янковського «Кремінь» 2005 пішов на зимову перерву на 5 місці в ДЮФЛУ. «Синьо-білі» розділяють очки із командою з Чернігова. На рахунку наших хлопців 5 перемог, 4 поразки та дві нічиї. Випускники МФК «Кремінь» без перерви одночасно виступали в кількох чемпіонатах та турнірах.

  

«Кремінь» 2006, під керівництвом тренера Олександра Зозулі, завершив осінню частину чемпіонату ДЮФЛУ на 4 місці. За підсумками ігор Владислав Черненко увійшов у 10 кращих бомбардирів. На його рахунку 6 (2) голів у 9 матчах.

  

На 2 місці в турнірній таблиці на зимову перерву пішли вихованці Сергія Мурадяна «Кремінь» 2007. В чемпіонаті Дитячо-юнацької ліги наші хлопці здобули 5 перемог, 4 нічиї та дві поразки. А нападник «синьо-білих» Богдан Степанов забив 10 голів у 10 матчах. Й зараз посідає 2 сходинку кращих бомбардирів у своїй групі.

  

Вихованці Антона й Олександра Диндікових «Кремінь» 2008 фінішував на 1-му місці в групі. Кременчуцька команда впевнено пройшла осінню частину чемпіонату ДЮФЛУ поступившись лише МДЮСШ Дніпро.

 

- Наші іти тренуються й грають – це головне. Завершився перший етап чемпіонату для наших 4 вікових категорій: 2005, 2006, 2007 та 2008 року народження. Вважаю, що цей етап ми провели чудово. Всі команди виступили непогано. Ми зайняли 2 загальнокомандне місце серед 10 команд у нашій зоні. Попереду нас харківський «Металіст 1925». Будемо відверті, це дійсно команда, яка заслуговує на 1 місце й наступного року виступатиме в Еліт групі, - розповів тренер Антон Диндіков.

За словами тренера, зараз команди роблять невеличку перерву – не перевантажуючи футболістів тренуваннями, щоб повернути емоції та дати хлопцям скучити за футболом.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх