Наявність антитіл до COVID-19 не є підставою для відмови від вакцинації

17.11.2021, 17:27 Переглядів: 3 620 Коментарів: 9

 

Причина в тому, що невідомо, яким має бути рівень антитіл для захисту та як довго вони зберігаються

Наявність антитіл до COVID-19 не є підставою для відмови від вакцинації, а тим більше не свідчить про наявність імунітету. Про це повідомила пресслужба МОЗ на своєму Telegram-каналі.

«Звертаємо увагу, що наявність антитіл до коронавірусу, який спричиняє COVID-19, вказує, що людина раніше контактувала з вірусом, але не є ознакою хвороби. Виявлення антитіл не гарантує наявності імунітету до всіх штамів вірусу SARS-CoV-2 та не є підставою для відмови від вакцинації», - йдеться у повідомленні.

У Міністерстві наголосили на тому, що насправді невідомо, яким має бути рівень антитіл для захисту та як довго вони зберігаються. Тож не варто ризикувати і нехтувати можливістю зробити щеплення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 9

0
17 листопада 2021 17:50

Антитела - это все равно ответ организма на раздражитель. Вопрос, при высоком количестве антител, зачем в лишний раз обострять иммунитет?


41 3
61
17 листопада 2021 18:07

У многих и после двух прививок антител нет


24 1
1 658
17 листопада 2021 18:12

Цитата: kobzar007

Антитела - это все равно ответ организма на раздражитель. Вопрос, при высоком количестве антител, зачем в лишний раз обострять иммунитет?

Потомучто им надо.Срок годности вакцин истекает.


31 5
601
17 листопада 2021 18:37

Цитата: kobzar007

Антитела - это все равно ответ организма на раздражитель. Вопрос, при высоком количестве антител, зачем в лишний раз обострять иммунитет?

Самі здоровіші діти ті що бігають голодні і брудні на вулиці, аине ті що з позовними щоками і вимитими руками вдома сидять. Чому? Бо в перших імунітет ВЕСЬ час бориться з інфекціями. Другий приклад. Чому якщо людина вип'є воду з калюжі то кишки виверне, а кіт чи собака вип'є то йому байдуже? Бо їх організм навчився боротись з тими бактеріями що є в тій воді, завдяки імунітету.

Третій приклад. Дія віруса на організм порівняна з поєдинком на рингу. Не важливо з чого - бокс, кікбокс, карате чи дзюдо. Стан вашого здоров'я після бою напряму залежить від рівня тренерування перед боєм. Щеплення це і є те тренування.

Четвертий приклад. Вміння поводитись зі зброєю не приходить з народженням, але успіх військової операції залежить від рівня підготовки солдата, який напряму залежить від напрацювань під час підготовки.

Аналогічний алгоритм роботи і нашого іменітету. Чим більше подразнень буде зазнавати, тим легше він буде справлятись.

Зміг пояснити?

В


11 21
0
17 листопада 2021 18:55

Цитата: Чувааак
Зміг пояснити?

 

Поясніть будьласка, чому до лікарні потрапляють вакциновані і не потрапляють ті хто потрапляв туди минулоріч?(на скільки мені відомо, з моїх знайомих які минулоріч хворіли серйозно цього сезону ніхто не хворів із невакцинваних). Може у вас інша інфо?

 

PS На прикладі тренування. Якщо вчитель фізкультури в школі покаже декілька прийомів із боксу або картате та дасть побити грушу - це не означає що тобі хулігани не настукають по голові коли ти реально з ними зіткнешься. А для бійця який на рингу виступає це "тренування" також не містить нвякої практичної користі


27 3
14
17 листопада 2021 19:40

Совершенно верно:

Из личного примера - болела в конце декабря 2020-начале января 2021. Неделю назад сдала на антитела. Результат 6,9 при положительном референтном значении в 1,1. И это почти год прошел.
Вопрос - зачем вакцинироваться?


28 1
0
17 листопада 2021 20:25

Ольга Голубовская
14 November, 15:47 ·
Информационная война, она такая.
А у людей непосвящённых в голове каша.
И не надо одевать проваленную компанию вакцинации на чью-то голову.
Говорила и говорю: в стране, где не привиты или мало привиты группы риска, вакцинировать в первую очередь молодежь, переболевших - было нерационально. Ни в одной цивилизованной стране такого не было, это противоречит и позиции ВОЗ. Потому как именно группы риска тяжело болеют, умирают и создают напряжение систем ЗО.
Поэтому, манипуляторы, не манипулируйте…) учите мат. часть. В каждой своей лекции ДЛЯ ВРАЧЕЙ я показываю графики летальности в зависимости от статуса вакцинации (согласно нашим отчётам и других стран) и призываю проводить соответствующую работу со своими пациентами.
А ваша вся работа заключается в тупом нагнетании, запугивании и невиданной дискриминации переболевших.
А ещё - проплачивать неких блогеров, откровенных ботов, заменяющих своей персоной экспертов в области иммунологии, эпидемиологии, инфекционных болезней…

16 1
0
17 листопада 2021 21:11

Цитата: Anna

Совершенно верно:

Из личного примера - болела в конце декабря 2020-начале января 2021. Неделю назад сдала на антитела. Результат 6,9 при положительном референтном значении в 1,1. И это почти год прошел.
Вопрос - зачем вакцинироваться?

Потому что правительству плевать на здоровье граждан и антитела. В этом году распилили 8,5 млрд грн на вакцинах, схемы отработаны, нужно всё поголовье обколоть со всех сторон. На носу новый бюджет


22 0
12
18 листопада 2021 01:10

 

Ваши умения и умения ваших побратимов помножиться на ноль, если ваши командиры (по не грамотности или по предательству) подставят вас, под удар арталлериии или авиации противника, и ваши "Вміння поводитись зі зброєю" будут ни кому не нужны, даже вам самому. 


4 7

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх