Хто з кременчужан отримає підвищені пенсії з 1 грудня

15.11.2021, 17:27 Переглядів: 4 089

 

Крім підвищення виплат для окремих категорій, перерахують надбавки та підвищення до пенсії, які визначаються на базі прожиткового мінімуму

Міністерка соціальної політики Марина Лазебна розповіла в інтерв'ю виданню «Факти» про те, кому підвищать пенсії ще до кінця поточного року. Виявилося, що збільшені пенсії з 1 грудня отримають дві категорії громадян:

  • пенсіонери з найменшими пенсіями, які мають маленький страховий стаж -  для них виплати збільшаться у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму;
  • пенсіонери, старші за 65 років, у яких страховий стаж є більшим за 30 років у жінок та більшим за 35 років у чоловіків - для них виплата зросте з 2400 гривень до 2600 гривень внаслідок підвищення мінімальної заробітної плати.

Також будуть перераховані надбавки та підвищення до пенсії, які визначаються на базі прожиткового мінімуму, в тому числі надбавка за понаднормовий стаж.

На наступний у мінсоцполітики склали календар підвищення пенсій, який включає 12 етапів адресного підвищення пенсій для різних категорій пенсіонерів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх