Vodafone та Ferrexpo будують «Розумний кар’єр» на Єристівському ГЗК

10.11.2021, 12:20 Переглядів: 3 239 Коментарів: 2

 

Private Networks e-LTE Vodafone також охопила Полтавський ГЗК

Vodafone збудував на території Єристівського ГЗК групи Ferrexpo першу в Україні Private Networks e-LTE, яка дає можливість автоматизації виробництва. Про це повідомила прес-служба Ferrexpo.

За рахунок впровадження проекту компанія зможе забезпечити безпечний видобуток та відсутність персоналу на небезпечних ділянках роботи.

Зокрема, на підприємстві запустили найбільший млин для подрібнення залізної руди в Україні – один з найбільших млинів такого типу у світі. Вперше у вітчизняній історії виробнича лінія такого типу й потужності запускалась та налаштовувалась за допомогою дистанційного керування. В умовах жорсткого карантину спеціалісти підрядника – шведсько-швейцарської компанії АВВ – не мали можливості підключити та налаштувати обладнання безпосередньо на виробництві. Тому, використовуючи мережу LTE Vodafone, фахівці, що перебували в Україні, налаштовували обладнання під віддаленим керівництвом колег зі Швейцарії з використанням спеціальних мобільних терміналів.

Private Networks e-LTE Vodafone охопила Полтавський та Єристівський кар’єри, де працюють безпілотні бурові установки. На кожній встановлено по 6 камер, що дають змогу дистанційно керувати роботою з Центрального диспетчерського центру Єристівського ГЗК.

Перша в Європі мережа Private e-LTE на частоті 5,7 GHz збудована на 19 базових станціях. Ferrexpo, маючи статус регіонального Оператора зв’язку, отримала ліцензії на володіння частот 5,7 GHz.

Автор: Аліса Котова
Теги: Ferrexpo Vodafone
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 457
10 листопада 2021 12:35

безпечний видобуток та відсутність персоналу на небезпечних ділянках роботи.


 а чего они опасные то? 


3 0
199
1
11 листопада 2021 23:48

Правильно! Нужно полностью автоматизировать предприятие и освободить от рабочей силы. Рабочая сила пускай к панам в Польшу отправляется дышать свежим воздухом на клубничных полях, или в родном Комсе без средств к существованию и какой-либо работы дышит пылью с перспективой на онкологию. А "надра, що є виключною власністю Українського народу" тем временем пускай в автоматизированном режиме оседают миллиардами $ в карманах Кости. Украинский народ должен неистово радоваться за «Розумний кар’єр» и розумного Костю))) 


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх