Без втрат не обійшлося: хокеїсти «Кременчука» вилетіли до Угорщини

10.11.2021, 12:40 Переглядів: 2 130

Чотири гравці ХК «Кременчук» зіграють за національну збірну України 

Сьогодні, 10 листопада, національна збірна України з хокею авіарейсом з аеропорту «Жуляни» вирушила до Будапешта, щоб взяти участь в Euro Hockey Challenge. В її складі чотири гравця ХК «Кременчук»: захисник Всеволод Толстушко, нападники Тимур Гриценко, Олексій Ворона та Іван Савченко.

Суперниками нашої команди будуть представники елітного дивізіону світового хокею італійці, з якими синьо-жовта льодова дружина зіграє 11 листопада о 14.00 за київським часом і представник ешелону 1А чемпіонату світу команда Угорщини. Матч з господарями турніру запланований на 12 листопада на 15.00.

Трансляції матчів можна переглянути на телеканалі Спорт1 і Youtube-каналі Федерації хокею України.

Розклад ігор Euro Hockey Challenge
Розклад ігор Euro Hockey Challenge

8-10 листопада наша команда під керівництвом тренерів Вадима Шахрайчука і Костянтина Сімчука проводила тренувальні збори, за підсумками яких тренерський штаб визначився з тією обоймою, якою гратиме в Будапешті. Зауважимо, що з викликаних до лав національної команди не змогли прибути п’ятеро гравців — троє через позитивні тести на коронавірус, а ще двоє (оборонець «Донбаса» Андрій Григор’єв і нападник «Маріуполя» Сергій Бабинець) через травми.

Ще двоє гравців випали останньої миті. І якщо воротар «Сокола» Артур Оґанджанян не поїде в угорську столицю згідно з рішенням тренерів, то молодому оборонцеві киян Владиславу Герцику на заваді став стан здоров’я.

Крізь ці збори і участь в Euro Ice Hockey Challenge команда Вадима Шахрайчука готується до виступів на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В, який відбудеться у польському Катовіце 25 квітня – 1 травня 2022 року. Суперниками нашої команди, окрім господарів турніру, будуть команди Естонії, Литви, Японії та Сербії. Право підвищитися в класі і виступати в 2023-му в другому за силами дивізіоні світового хокею отримає переможець групи.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх