Боксер Сергій Радченко проведе бій проти Йоурі Каленга, який входить у ТОП-10 WBA

19.10.2021, 08:03 Переглядів: 2 769

 

Тримаємо кулаки за нашого спортсмена

У Польщі 22 жовтня відбудеться боксерський поєдинок між Сергієм Радченком та Йоурі Каленгою. Кременчуцький боксер повернеться на ринг після травми й операції, яку переніс весною цього року. 

- У мене відбудеться бій із серйозним суперником Йоурі Каленга. Цей боксер входить у ТОП-10 WBA. Для мене це дуже цікавий бій. Багато задають питання, навіщо я вступаю у бій з таким серйозним суперником після травми та тривалого відновлення? Чому не пройти пару прохідних боїв? Скажу чесно, для мене не дуже цікаво боксувати з "мішками" де наперед знаєш, що переможеш. Мені набагато цікавіше підкорювати нові вершини та перемагати серйозних суперників. Тому я обрав бій, - зауважив Сергій Радченко.

Йоурі Каленга - 33-річний французький боксер-професіонал, конголезького походження, який виступає в першій важкій ваговій категорії. Серед професіоналів діючий чемпіон франкомовних країн за версією WBC Francophone (2021-Н.В.), експретендент на титул регулярного чемпіона світу за версією WBA (2015) і колишній тимчасовий чемпіон світу за версією WBA (2014-2015) в 1-м важкій вазі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх