Кременчужан нагородили нагрудним знаком «Учасник АТО»

14.10.2021, 13:08 Переглядів: 1 878

 

У світлиці Кременчуцького РТЦК та СП відбувся захід присвячений Дню Захисника та Захисниць. 11 жовтня, АТОвцям вручили нагрудний знак "Учасник АТО". Нагороди вручив начальник Кременчуцького РТЦК та СП полковник Роман Сушко.
Нагрудний знак «Учасник АТО» - українська відомча нагорода, якою нагороджуються військові, які брали безпосередню участь у бойових зіткненнях в зоні проведення антитерористичної операції на сході України, боронили українську землю від російсько-терористичних військ.
Нагрудний знак носять з лівого боку грудей і розміщують після почесних нагрудних знаків начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних сил України.
- В антитерористичній операції Ви виявили самовідданість, мужність та героїзм. Засвідчуємо свою глибоку шану та повагу Вашій мужності та самовідданій службі. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні. Ваш бойовий досвід є цінним надбанням для Збройних Сил України, - сказав начальник Кременчуцького РТЦК та СП полковник Роман Сушко. 

 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх