Перехід на е-лікарняні перенесли на 1 жовтня

1.09.2021, 14:32 Переглядів: 2 131 Коментарів: 2

 

79% медичних закладів вже видають листки непрацездатності в електронному форматі, а протягом місяця система запрацює по всій країні

Очікувалося, що вже з 1 вересня медичні заклади України повністю перейдуть на видачу електронних листків непрацездатності - проте перехідний період вирішили продовжити ще на місяць. Інформація про це з'явилася на офіційному сайті МОЗ.

Серед основних причин називають те, що не всі лікарі встигли отримати доступ до необхідних цифрових комунікацій та освоїти роботу з системою видачі е-лікарняних. Водночас генеральна директорка директорату цифрових трансформацій в охороні здоров’я Марія Карчевич стверджує, що 79% закладів за літо повністю освоїли цей процес. 

Загалом з 4 червня 2 349 закладів охорони здоров’я створили понад 228 тисяч електронних медичних висновків про тимчасову непрацездатність. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

61
2 вересня 2021 06:49

С этими новыми больничными полная ж...па. Программа не доделана, мой больничный завис где-то между сем.врачом и соцстрахом и оплачивать теперь никто не собирается(((


1 0
103
3 вересня 2021 11:46

Е-больничный это очень хорошо так же как и гос.мед страхование! Но вот если бы это еще и работало, а не просто существовало было бы куда лучше!!


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх