УЗ планує запустити перші отримані від КВБЗ вагони на рейсі Маріуполь-Львів

30.08.2021, 09:29 Переглядів: 2 376 Коментарів: 2

 

Зараз компанія презентує їх на виставці рухомого складу на першій платформі станції Київ-Пасажирський

УЗ планує запустити на рейсі №69/70 Маріуполь-Львів перші два пасажирські вагони зі 100, уже вироблених Крюківським вагонзаводом.

Як повідомила прес-служба УЗ, ці вагони компанія наразі презентує на виставці рухомого складу на першій платформі станції Київ-Пасажирський. Згідно з контрактом, до кінця поточного року завод передасть ще 10 пасажирських вагонів. Наступні 90 вагонів буде передано до липня 2022 року. Усі 100 вагонів планується використовувати на довгих магістральних маршрутах соціального значення.

- Нові вагони побудовані з урахуванням побажань пасажирів. Зокрема, у вагонах немає нижніх рундуків, під полицею залишили місце для багажу. Це дасть змогу розмістити, наприклад, великогабаритну валізу. Обшивка полиць виготовлена зі зносостійких матеріалів, які витримають посилені навантаження. У кожному купе встановлено чотири розетки з двома USB-портами. Крім того, у кожному вагоні в одній із вбиралень установлено стіл для пеленання. У всіх купе та вбиральнях встановлені кнопки виклику провідника. Плюс купе обладнані системою сигналізації: на ніч двері фіксуються кнопкою блокування, і під час відкриття дверей відповідний сигнал надходить до купе провідника. У пасажирських купе є невеличкі віконечка-кватирки, які можна відкрити на провітрювання, - розповіли в УЗ.

Нові вагони побудовані з урахуванням побажань пасажирів. Зокрема, в вагонах відсутні нижні рундуки, під полицею залишили місце для багажу. Це дозволить розмістити, наприклад, великогабаритні валізи.

 

Обшивка полиць виготовлена зі зносостійких матеріалів, які витримають посилені навантаження. У кожному купе встановлені 4 розетки з двома USB-портами.

Крім того, в кожному вагоні є стіл для сповивання. У всіх купе і гардеробних встановлені кнопки виклику провідника.

Також купе обладнані системою сигналізації: на ніч двері фіксуються кнопкою блокування, і при відкритті дверей відповідний сигнал надходить в купе провідника. У пасажирських купе є невеликі віконця-кватирки, які можна відкрити на провітрювання.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 088
30 серпня 2021 10:21

Молодцы Вагоностроители! Респект Вам!


5 1
198
30 серпня 2021 12:03

Не успеют или расторгнут договор. 


0 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх