У туалеті Автозаводського суду знайшли «прослушку»

17.08.2021, 09:23 Переглядів: 3 213 Коментарів: 3

 

Підозрюють поліцію

Голова Автозаводського районного суду Кременчука Ліна Обревко звернулася до Вищої ради правосуддя та Генеральної прокуратури через незвичний інцидент – працівники суду знайшли в туалеті пристрій для прослуховування. Про це повідомляють у виданні «Судово-юридична газета».

Пристрій виявили 12 серпня приблизно о 9.45. Головний спеціаліст суду з інформаційних технологій побачив у туалеті суду прикріплений до стелі предмет, зовні схожий на пожежний датчик. Відомо, що в приміщенні такі датчики не встановлювалися.

Уже о 13.30 цей же працівник суду побачив, що «датчик» валяється на підлозі зі слідами двосторонньої клейкої стрічки. Керівництво суду вирішило, що це міг бути і звуко- і відеозаписувальний пристрій, який незаконно встановили в суді. Тому на місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Вивчення записів з камер відеоспостереження дало результат – правоохоронці побачили, що 12 серпня о 8.45 в будівлю суду зайшов громадянин, який без проблем зареєструвався на посту Служби судової охорони. Його сумку перевіряти не стали.

Приблизно о 15.15 чоловік прийшов до суду втретє, але його не пустили працівники Служби судової охорони. Він сказав, що хоче потрапити в канцелярію, але почув у відповідь, що до нього спустяться та особисто вручать документи в руки. Після цих слів візитер вийшов із будівлі.

Цікаво, що в журналі відвідувачів ідеться про те, що громадянин при вході показував посвідчення поліцейського. Із Єдиного реєстру декларацій відомо, що він – оперуповноважений Управління стратегічних розслідувань у Полтавській області.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
17 серпня 2021 11:52

Значит, в туалете решались важные вопросы между судьями и адвокатами, передавались дензнаки. Теперь такие действия будут происходить в подвале или на чердаке суда.

Будьте бдительны, товарищи судьи!!!


12 0
680
17 серпня 2021 12:25

судей хотят за *** взять, похвально


20 0
604
18 серпня 2021 09:16

Це все настільки непрофесійно,що схоже на "роботу"людей з офісу президента.Або самих судей.


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх