Кохання проти забобон: скільки пар побралися у п’ятницю 13

13.08.2021, 18:08 Переглядів: 2 366

 

Зокрема на Полтавщині зареєстровано 29 шлюбів

Поєднання цієї дати та дня тижня здавна трактували по-різному. Одні впевнені, що п’ятниця 13 віщує щастя та є гарним часом для початку важливої подорожі, інші навпаки, з особливим острахом та обережністю проводять цей день. Хоча насправді кожна доба року може бути, як казково щасливою, так і принести негаразди – все залежить від того, з яким настроєм та намірами її розпочати.

Ось, наприклад молодята, які впевнені, що їхньому коханню вигадані прикмети не стануть на заваді, розпочали сьогодні свій день з візиту до відділів державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми). Так, щастя від створення родини та блиск в очах рідної людини допомогли 71 парі молодят не звертати увагу на забобони та здійснити свою мрію саме в п’ятницю 13.

Зокрема на Полтавщині зареєстровано 29 шлюбів, на Сумщині – 32 та 10 родин з’явилося на Чернігівщині. Варто зазначити, що цього дня стосунки 17 пар молодят були засвідчені за допомогою сучасного сервісу від Мін’юсту «Шлюб за добу», у тому числі на Полтавщині – 9, на Сумщині – 3 та 5 родин на Чернігівщині.

До речі, завдяки цій послузі свідоцтва про створення сім’ї з’являються набагато швидше, адже для цього потрібно всього 24 години та одна заява.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх