В Кременчуці процвітає незаконна торгівля: результати перевірок

6.08.2021, 13:03 Переглядів: 2 767

 

За тиждень представники поліції склали 3 протоколи за ст. 160 КУпАП

Представники виконкому разом з районними админістраціями побували на 835 об'єктах, залучали патрульних, розповіла очільниця Управління підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики Людмила Жорняк під час засідання виконкому 6 серпня. В місті виявили кілька об'єктів незаконної торгівлі, представники поліції склали 3 протоколи за ст. 160 КУпАП.

- Вони просто розгортаються на вулицях. Хочу ще раз звернути увагу на незаконну торгівлю на Першотравневій 32. Там прямо на землі, біля «Маркетопата»?, біля переходу, все розкладено і, на жаль, не вживаються ніякі заходи, - зазначила пані Жорняк.

Також Управління активно співпрацює з Департаментом охорони здоров'я, пояснює керівникам закладів громадського харчування, готелів, торгових мереж міста необхідність вакцинації персоналу.

Окремо пані Жорняк подякувала мережі «АТБ»?: цього тижня мобільні бригади зробили щеплення 40 співробітникам, і планується, що найближчим часом вакцинують як мінімум 80% працівників. Усього в мережі працює близько 600 осіб.

- Також ми працювали з готелем «Дніпровські зорі»?, з «Кремнем»?. Ми готуємо списки бажаючих вакцинуватися і будемо й далі надавати допомогу колективам в організації щеплень. 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх