Ремесло не коромисло, плечі не відтягне: кременчужани дві доби сидітимуть без води через вихідний

1.08.2021, 11:01 Переглядів: 3 095

 

В суботу, 31 липня, близько 17.00 на вулиці Олександра Халаменюка стався прорив водопроводу. За інформацією «Кременчукводоканалу»,? подачу води перекрили, воду для мешканців навколишніх будинків підвезли, але...

Люди, які залишилися без води, обурені тим, що водопостачання обіцяють відновити лише в понеділок. Здавалося б, аварійна служба має працювати без вихідних, проте неділя - це святе. І те, що мешканці чотирьох будинків залишаються без води на два дні, аж ніяк не хвилює представників «Кременчукводоканалу»?.

- В таку спеку без води, без можливості нормально помитися... Як вони це собі уявляють? - обурюється пані Наталя. Їм з чоловіком за 80, і багато води з цистерни, що стоїть біля будинку, на п'ятий поверх вони просто не донесуть.

Щодо цистерни: на чотири будинки пригнали лише одну машину з водою. Звісно, цього було не достатньо, і багато хто не встиг зробити хоча б якійсь запас.

- Водій припаркував машину так, що передні колеса потрапили в яму, тож цистерна опинилася під кутом - і хоча вода ще була, дістатися до неї ми можливості не мали. Хотіли попросити водія трохи переїхати, але він кудись зник, - розповіла Тетяна, мешканка одного з будинків.

Якість роботи аварійної служби «?Кременчукводоканалу»? в суботу теж викликала в людей багато питань: адже вода з прорваної труби продовжувала текти всю ніч, незважаючи на те, що водопостачання припинили. 

  

Ми зателефонували черговому диспетчеру підприємства, аби дізнатися, в чому проблема і хто заплатить за воду, яка півдоби текла просто на проїжджу частину. Він запевнив, що спеціалісти приїдуть найближчим часом і перекриють трубу належним чином. 

- По оплаті - ми обов'язково зробимо перерахунок, - додав диспетчер.

О 9.00 до будинків під'їхала ще одна цистерна з водою, до якої одразу пішли люди з відрами, балонами та кастрюлями. 

Станом на 10.00 вода продовжує витікати з місця прориву.

Чи дійсно такий сервіс «?Кременчукводоканалу»? відповідає європейським стандартам, до яких Кременчук так прагне і про які багато говорять чиновники? Здається, відповідь очевидна.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх