«Вибуховий забіг»: кременчужанин Олександр Кодак виграв ультрамарафон

23.06.2021, 11:01 Переглядів: 4 409

 

Вітаємо кременчужанина

Кременчуцький бізнесмен Олександр Кодак - чемпіон України з нічного ультрамарафону, біг 50 км. Змагання відбулися 19-20 червня у Києві. Наш спортсмен фінішував першим із результатом 3:14:02. Тепер наш спортсмен представить Україну на чемпіонаті світу в Китаї. 

- Сьогоднішній день став для мене історичним! На відкритому чемпіонаті України з ультрамарафонського бігу на дистанції 50 км завоював перше місце в абсолютному заліку! Тим самим автоматично пройшов відбір в збірну команду України з ультрамарафонського бігу для участі на чемпіонаті світу в Китаї, який відбудеться в жовтні цього року. Особисто для мене це вихід за рамки можливого та неймовірні відчуття від подолання дистанції більшої за марафон! Хочеться подякувати своїй команді підтримки, а саме: Koss Alin та Леся Алина, яка доречі теж посіла третє місце в жіночому заліку, Sergiy Kirchyk організатору проведення Кременчуцьких спортивних івентів, та особливо Сергій Година кременчуцькому ультра-мега-марафонцю. Друзі, з таким оточенням немає нічого неможливого. Дякую Оля Гонтарь, яка з 12 годин ночі до ранку з хвилюванням слідкувала за треком проходження траси. Також подяка за підтримку моїм рідним та братові Роман Кодак. KodakBrotherTeam тільки вперед, - зазначив чемпіон Олександр Кодак. 



Ще одна кременчужанка Леся Аліна завоювала 3-є місце на ультрамарафоні, й також має шанс представити Україну на чемпіонаті світу

Проте через фінансові труднощі з бюджету підтримають спортсменів, які посіли перше місце, 2 та 3 місця мають шанс виступити на чемпіонаті світу, але за власний рахунок. 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх