Делегація з Донбасу завітала до Кременчуцького ЦНАПу

26.05.2021, 09:29 Переглядів: 1 386

Представники ОМС Донецької та Луганської областей ознайомилися з роботою Кременчуцького ЦНАПу

Вчора, 25 травня, у рамках навчального візиту «Досягнення Полтавщини. Кращі практики успішного об’єднання» представники ОМС Донецької та Луганської областей відвідали Кременчуцький ЦНАП.


Захід організований Програмою ООН із відновлення та розбудови миру, яка впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН), Структурою ООН з питань ґендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA), Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) за підтримки Європейського Союзу та проведений КП «Інститут розвитку Кременчука».


Нині Кременчуцький ЦНАП – це потужний сервіс із надання адміністративних послуг кременчужанам, жителям не лише прилеглих територій, а й гостей з усієї країни. Він є одним із кращим в Україні.
Директор ЦНАП Тетяна Печериця повідомила, що незважаючи на вагоме щоденне навантаження на ЦНАП (до 2000 громадян), інформаційна система забезпечує практичну відсутність відвідувачів у зоні очікування. За допомогою лазерного пристрою зчитувачів штрих-кодів система сповіщення через штрих-коди на талонах інформує кожного адміністратора про присутність громадянина в залі очікування. Відвідувачам не доводиться заповнювати жодних заяв, вхідні дані вводять адміністратори, після чого автоматично генерується бланк із заявкою та супровідна документація.
Автор: Альона Душенко Джерело фото: Центр надання адміністративних послуг у місті Кременчуці - ЦНАП м.Кременчук
Теги: ЦНАП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх