Директор КЗТВ Вячеслав Яворський отримав нагороду «Промисловець року»

25.05.2021, 11:30 Переглядів: 1 825 Коментарів: 1

 

Визнання лідерів у своїх галузях – це утвердження вічних людських цінностей, віри у майбутнє, оптимізму та невпинних кроків до розвитку та розбудови усіх сфер нашого життя та України в цілому

У Києві, 22 травня, у залі Національної опери України відбулася ХХV ювілейна церемонія нагородження переможців загальнонаціональної програми «Людина року-2020» та володарів міжнародних та спеціальних премій програми.


Кременчужанина директора ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю» Вячеслава Яворського визнали «Промисловцем року». Високу оцінку за свою роботу отримав й колектив КЗТВ.


Вже чверть століття програма зводить на зірковий п’єдестал справжніх лідерів незалежної України, особистостей, які професійною майстерністю, творчою енергією, яскравим талантом і мудрістю здобули широке визнання й авторитет.


На премію номінували тих, хто здатен рухатися вперед та завдяки особистим досягненням змінювати країну на краще. І визнання лідерів у своїх галузях – це утвердження вічних людських цінностей, віри у майбутнє, оптимізму та невпинних кроків до розвитку та розбудови усіх сфер нашого життя та України в цілому.


25 років існування програми – це історії перемог наших видатних співвітчизників, звеличення тих, хто гідний найвищого суспільного визнання. Саме тому для ювілейного сезону програми «Людина року» був обраний слоган «25 сходинка тріумфу».

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

4 368
1
25 травня 2021 12:11

А акционеры кто? 


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх