Школярі Полтавщини на вишколі вражали мішені зі стрілецької зброї

15.05.2021, 14:00 Переглядів: 1 561

 

Учасниками цьогорічного польового вишколу стали близько чотирьох тисяч школярів з усієї області, що на 20 відсотків більше за торішній показник

На базі полігону 179-го об’єднаного навчально-тренувального центру військ зв’язку відбувся навчально-мет одичний збір з учнями старших класів загальноосвітніх навчальних закладів області. Про це повідомляє сайт Армія інформ. 


- Захід організовано в рамках завершального етапу викладання предмета «Захист України» у частині проведення практичних стрільб з автомата Калашникова бойовими набоями. Учасниками цьогорічного польового вишколу стали близько чотирьох тисяч школярів з усієї області, що на 20 відсотків більше за торішній показник, - розповів заступник військового комісара Полтавського обласного ТЦК і СП з морально-психологічного забезпечення підполковник Едуард Бородай. - Протягом двох років учні 10-11 класів засвоювали початкові навички військової справи відповідно до стандартів, затверджених Міністерством освіти: тактичної, інженерної, стройової, медичної, військово-прикладної підготовки. Вони пройшли триденні навчально-польові збори й саме практичні стрільби підіб’ють підсумок засвоєння програми. Під час нинішніх занять буде оцінений рівень підготовки не тільки учнів, а також і викладачів предмета «Захист України».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх