Влітку у Кременчуці запрацюють 4 позаміські дитячі табори, але лише наполовину

29.04.2021, 09:29 Переглядів: 3 651

 

Планується, що сезон літнього відпочинку і оздоровленню дітей стартує 1 червня

Наразі точно не відомо, коли влітку 2021 року розпочнеться оздоровча кампанія для дітей, та у Кременчуці планують, що сезон стартує з 1 червня. Про це на засіданні місцевої комісії ТЕБ і НС повідомив начальник управління у справах сімей та дітей Андрій Макаров.


Влітку у Кременчуці працюватиме 38 закладів відпочинку з денним перебуванням, один табір праці та відпочинку і 4 позаміські дитячі табори («Зоряний», «Супутник», «Сонячний» та «Ерудит», «Енергетик» цього року не відкриється).


Станом на 28 квітня у місті подали 486 заяв на оздоровлення дітей пільгових катеогорій, із них 453 заяви – на оздоровлення на території Полтавщини. Станом на 31 березня до електронного банку даних щодо часткового відшкодування вартості путівок надійшло 197 заяв.


За словами Андрія Макарова, позаміські заклади зможуть працювати в умовах жовтого та помаранчевого рівня епідеміологічної небезпеки. Проте через карантинні обмеження вони зможуть прийняти лише 50% дітей від свої проєктної потужності. 


Табори вже відвідують перевіряючі служби, ближче до початку сезону водолази обстежать дно акваторії на пляжах. Табори відкриються лише тоді, коли їх прийме державна комісія.


Зараз у Кременчуці очікують рішення Полтавської ОДА про подальші дії з організації оздоровлення та відпочинку дітей на території області.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх