На Полтавщині випустять племінних оленів, які коштують по тисячі євро

4.04.2021, 18:07 Переглядів: 2 431

 

Тварин привезли з Литви

На Полтавщині у мисливські угіддя випустять 150 оленів. Тварин привезли з Литви. Тримають їх поки у тимчасовому вольєрі неподалік Полтави, а через місяць випустять у дику природу. Роблять це третій рік поспіль, щоб відновити популяцію тварин, розповів представник мисливського господарства Вадим Ромашов для Суспільного.

 

У спеціальному вольєрі, площею близько 5 кілометрів, живуть півтори сотні оленів. Їх поселили поблизу села Сапожине, що у Полтавському районі, представники мисливського господарства. Всі тварини чистопородні. Більшість у вольєрі – самки.

 

- Один олень на даний момент коштує близько тисячі–півтори тисячі євро. Там одна з найкращих баз. Там порода, гарні крові залишились в Литві, - зазначив представник мисливського господарства. - Годуємо кукурудзою, ячменем, додатки різні, овес, сіно, вітаміни досипаємо в корма і сіль. Звичайний раціон, який вони можуть знайти в дикій природі.

 

Із вольєра копитних випустять в угіддя через місяць. Це для того, аби поповнити їхню популяцію. Роблять це третій рік поспіль. Загалом у дику природу випустили близько чотирьох сотень тварин.

 

Теги: олень
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх