«Кременчук» у неймовірному матчі вдруге поступається «Соколу»

2.04.2021, 21:33 Переглядів: 2 492

 

Серія переїжджає до Києва

Сьогодні, 2 квітня, в Кременчуці свій другий півфінальний поєдинок плей-оф УХЛ Паріматч провели місцевий «Кременчук» та київський «Сокіл», провідомляє УХЛ.


«Кременчук» - «Сокіл» 4:5 (0:2, 1:2, 3:1)

Рахунок в серії - 0:2

Шайби: 0:1 Гільманов (Смирнов, Німенко), 5:23; 0:2 Міхнов (Рубан, Кузьменко), 09:23; 0:3 Смирнов (Німенко, Гільманов, більш.); 25:27; 0:4 Панченко (Гончаренко, Малєтін), 26:04; 1:4 Тютченко (Григорян, Смирнов), 33:59; 2:4 Григорян, 42:16; 3:4 Орлов (Дубінін), 43:01; 3:5 Ступак (Гончаренко, Панченко), 47:10; 4:5 Коробов (Орлов, Толстушко), 59:19;

Кременчук: Новицький (Гордюшин - з 26:04); Яковлєв - Варава, Александров - Григорян, Хрішпенц - Бойових, Грицьких - Толстушко; Коробов - Дубінін - Денискін, Кисельов (К) - Серанов - Смирнов, Созонов - Пукс (А) - Орлов, Савицький - Гриценко (А) - Тютченко.

Сокіл: Дубровський (Кубрицький); Лисенко - Голубич, Чолач - Платонов, Бєлінський - Андрейків, Сисак - Симчук; Рубан - Кузьменко - Міхнов (А), Ступак - Курбатов - Морозов (К), Гільманов - Смирнов - Німенко (А), Гончаренко - Панченко - Малєтін.



Ще до екватора першого періоду «Сокіл» влаштував холодний душ своєму противнику з Кременчука, двічі відзначившись у воротах Новицького. Після дуже активного старту матчу від кременчужан «Сокіл» втік в контратаку і Гільманов після передачі від Смирнова відкрив рахунок в матчі, а потім вперше в плей-оф результативно спрацювала ударна зв'язка Рубан-Міхнов - перший віддав, а другий не підвів партнера і подвоїв рахунок.


Також впевнено кияни почали і другий відрізок зустрічі - спочатку Смирнов реалізував чисельну перевагу своєї команди, а через 37 секунд свій перший гол в плей-оф забив Панченко. Розмочити рахунок «Кременчук» зміг тільки після екватора зустрічі - Григорян віддав відмінний пас на Тютченка і 26-й номер «городян» позбавив Дубровського права на "сухар".


На старті третього періоду «Кременчук» перевернув гру з ніг на голову - Григорян і Орлов з різницею в хвилину скоротили відставання до мінімальних 3:4. Однак, вже через 4 хвилини Ступак увірвався в зону «містян», одним рухом прибрав двох захисників і верхом відправив шайбу в ворота Гордюшина, повернувши перевагу у дві шайби.


Під кінець зустрічі Савицький поміняв голкіпера на шостого польового гравця, і за 39 секунд до кінця основного часу і Коробов закинув четверту шайбу кременчужан в матчі. Однак на більше у гостей не вистачило часу і матч все ж завершився перемогою «Сокола», який повів в серії з рахунком 2:0


Нападник «Кременчука» Віктор Тютченко:

 

- Скажу так, що програно бій, але не війна. Ми приїдемо до Києва, де намагатимемося забрати матчі, зробимо все, щоб повернути півфінальну серію назад до Кременчука.

- У Києві діють карантинні обмеження. Як ви вважаєте, наскільки сильно вам буде не вистачати уболівальників?

- Так, нам їх вистачати не буде. Завжди приємно, коли вони приходять, але ми постараємося порадувати їх навіть без їх присутності. Зробимо все, щоб порадувати своїх фанів, які будуть дивитися гру по телевізору.

- Як ви думаєте, чого команді не вистачило, щоб перевести гру в овер-тайм?

- Це плей-оф і тут карають за будь-яку помилку. Я вважаю, що нам не вистачило везіння і холоднокровності для реалізації своїх моментів. Вважаю, що будь-яку гру потрібно грати так, неначе вона остання.

- Як гадаєте, з чим пов'язаний такий рахунок 0:4 у другому періоді?

- Не знаю, провалилися і проспали. Головне, що потім знайшли сили і повернулися в гру назад. Для нас це навпаки показник того, що ми можемо. Зробимо все, щоб пройти до фіналу.

- Ці 0:4 можливо назвати для вас «ляпасом», який змусив кременчуцьку команду завестися?

- Ні, я вважаю, що це грубо. Просто суперник створив гарні моменти і забив голи.


Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький:

 

- Це плей-оф, таке буває. Не могли довго забити гол, просто потрібно забивати більше шайб.

- Який настрій у команди на виїзні ігри в Київ?

- Для нас ще нічого не втрачено. Ми будемо готуватися, як завжди, зараз нам потрібно налаштовуватися на третю гру, а потім видно буде.

- З чим пов'язана заміна голкіпера?

- Потрібно було щось змінювати. Воротар такого рівня, як Слава Новицький не може пропускати стільки голів.

- Коли рахунок став 0:4, що Ви поміняли в грі?

- Нічого не поміняли, просто намагалися не опускати руки. У плей-оф все можливо, головне не опускати руки.

- Як вам сьогодні підтримка трибун?

- Наші вболівальники найкращі. Також приїхали фанати «Соколу», які створили антураж.


Нагадаємо, що два наступні матчі півфіналу плей-офф УХЛ Паріматч «Сокіл» і «Кременчук» проведуть в Києві 5 і 7 квітня. Обидва матчі розпочнуться о 18:00, а прямі трансляції будуть доступні в ефірі телеканалу XSPORT.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх