У стартовому матчі півфіналу плей-оф «Кременчук» програв «Соколу»

31.03.2021, 20:54 Переглядів: 1 799

У пятницю кременчуцька команда зіграє ще один матч вдома

Сьогодні, 31 березня, в Кременчуці своє півфінальне протистояння плей-офф УХЛ Паріматч почали «Кременчук» та «Сокіл».


«Кременчук» - «Сокіл» 1:2 (0:0, 1:2, 0:0)

Рахунок в серії - 0:1

Шайби: 0:1 Кузьменко (Міхнов), 26:06; 1:1 Денискін (Коробов, Дубінін, більш.), 30:11; 1:2 Смирнов (Бєлінський, більш.), 35:14;

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Грицьких - Григорян, Хрішпенц - Алексюк, Александров - Толстушко, Пукс (А) - Варава; Коробов - Дубінін - Денискін, Кисельов (К) - Ворона - Тютченко, Созонов - Смирнов - Орлов, Савченко - Гриценко (А) - Савицький.

Сокіл: Дубровський (Кубрицький); Олендаренко - Голубич, Сисак - Платонов, Бєлінський - Андрейків, Чолач - Лисенко; Рубан - Кузьменко - Міхнов (А), Морозов (К) - Курбатов - Малєтін, Гильманов - Смирнов - Німенко (А), Ступак - Симчук - Панченко.



Очікувано, перший період команди провели з нулями на табло, проте при абсолютно рівній кількості моментів. І якщо початок періоду був явно за господарями матчу, то в другій половині періоду «соколята» притиснули супротивника до його воріт.


У другому періоді кияни змогли звернути свій пресинг в закинуті шайби - Кузьменко відправив шайбу в ворота Новицького, відкривши рахунок в матчі. Після цього команди обмінялися голами у більшості - спочатку Денискін зрівняв рахунок на табло, а потім Смирнов вдруге в матчі вивів киян вперед.


У третій двадцятихвилинці кременчужани кинули всі сили, щоб відігратися, але «Сокіл» на куражі не тільки не дозволяв «Кременчуку» відзначитися, але і провів ряд небезпечних атак, героєм яких став Новицький. І тим не менше при всіх спробах хокеїстів поміняти рахунок на табло, зробити цього так і не вдалося, а фінальна сирена зафіксувала рахунок другого періоду і першу перемогу «Сокола» в півфіналі.


Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький:

- Як гадаєте, чому так довго не могли відкрити рахунок в матчі?

- Ми просили хлопців зіграти суворіше в обороні. Десь у нас це виходило, десь ні. Але найголовніше в тому, що у нас деякі наші нападники не впоралися зі своїм завданням. Вони не були такі активні, як ми їх просили.

- Який період був найбільш невдалий для «Кременчука»?

- Всі періоди були вдалими, просто треба було забивати голи у моментах, які створювали.

- Наскільки важко було сьогодні грати проти «Соколу»?

- З «Соколом» завжди важко грати. Тим більше в плей-оф не буває слабких суперників. Так що легких ігор ніхто не чекає і ми налаштовуємося на складні матчі.


Директор ХК «Сокіл» Костянтин Симчук: 

- Коли ми вийшли до півфіналу, то розуміли, що перший матч дуже важливий. Серія, в принципі, довга і тому один матч нічого не вирішує. Зазначу, що на протязі всієї гри гольових моментів біля обох команд було достатньо, але при цьому і ми, і «Кременчук» грали в закритий і оборонний хокей.

- Чи було у «Соколу» бажання реабілітуватися після останньої поразки від «Кременчука» з рахунком 1:8 в регулярному чемпіонаті?

- Ту гру вже все забули – і ми, і «Кременчук». Зараз вже всі думки про півфінальну серію.

- Ваші вболівальники приїхали сьогодні підтримати вас на виїзді. Давалася взнаки їх підтримка?

- Звісно. Наші вболівальники намагаються з нами завжди їздити, де фанатам можна бути присутнім на іграх. Ми відчували сьогодні і підтримку на трибунах, і ще тисячі вболівальників, які підтримують нас у екранів. Для нас це дуже важливо.


2 квітня Кременчук зіграє з Соколом другий матч на льодовій арені Айсберг. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх