Хокейний клуб «Кременчук» дізнався суперників у чвертьфіналі плей-оф УХЛ

19.03.2021, 12:02 Переглядів: 2 039

 

Перший матч кременчуцька команда зіграє 22 березня

Вчора, 18 березня, відбулись заключні матчі регулярного чемпіонату  Української хокейної ліги Паріматч сезону 2020/21. Про це повідомляє пресслужба УХЛ. 


Таким чином, «Донбас», який здобув дострокову перемогу у чемпіонаті   автоматично отримує путівку в півфінал плей-оф, а команди, що розташувалися з другого по сьоме місце розіграють місця в 1/2 в стадії чвертьфіналу. «Крижані Вовки», які фінішували останніми, завершили для себе сезон 2020/21.


Вирішальна стадія чемпіонату – плей-оф поточного сезону УХЛ Паріматч – стартує 22-го і 23-го березня в Кременчуці, Києві та Краматорську відповідно:

  • Спочатку 22-го березня о 18:00 чвертьфінал плей-оф відкриють «Кременчук» та «Білий Барс», а о 19:30 свій чвертьфінальний поєдинок зіграють «Сокіл» і «Маріуполь»;
  • 23 березня о 18:00 перший поєдинок чвертьфінального свого протистояння проведуть «Краматорськ» та «Дніпро».


Чвертьфінали плей-оф чемпіонату УХЛ Паріматч пройдуть до двох перемог однієї з команд. Після стартових матчів в Кременчуці, Києві та Краматорську чвертьфінальні серії переїдуть до Білої Церкви, Маріуполь і Херсон (24 і 25 березня відповідно). Також, у разі необхідності, команди проведуть треті, вирішальні, матчі чвертьфіналів – вони відбудуться в Кременчуці, Києві та Краматорську 26 і 27 березня.


Донеччани свої матчі 1/2 зіграють 30 березня, 1, 4 і 6 квітня. У разі необхідності 8, 10 і 12 квітня відбудуться вирішальні поєдинки. Для другої півфінальної пари серія почнеться 31 березня, після чого команди зустрінуться 2, 5 і 7 квітня, в разі потреби – 9, 11 і 13 квітня будуть зіграні вирішальні матчі в цій парі.


Відзначимо, що перший, другий, п’ятий і сьомий матчі будуть зіграні на майданчику команди з найвищим номером посіву. Матчі фіналу плей-оф відбудуться 17, 19, 22 і 24 квітня, а в разі потреби, команди проведуть матчі 27, 29 квітня і 1 травня для визначення чемпіона.

Нагадаємо, що півфінальні та фінальна серії плей-оф чемпіонату УХЛ Паріматч будуть зіграні до 4 перемог однієї з команд.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх