За рік на КВБЗ створили п’ять нових моделей вантажних вагонів

29.12.2020, 13:34 Переглядів: 2 287 Коментарів: 1

 

Також за цей рік для підприємства було закуплено й змонтовано нове обладнання

За цей рік Крюківський вагонобудівний завод створив 5 нових моделей вантажних вагонів. Про це повідомляє пресслужба підприємства.


- Це платформа завдовжки 80 футів для перевезення контейнерів, дві моделі платформи завдовжки 60 футів для перевезення контейнерів, цистерна для перевезення харчових масел, критий вагон із можливістю перевезення зернових продуктів і їхнім розвантаженням у міжбазовий простір, що значно розширює можливості використання такого типу вагона, – розповів голова наглядової ради КВБЗ Володимир Приходько.


Також, за словами Приходька, попри коронакризу, на підприємстві триває розробка нових вагонів, візків для вантажного та пасажирського вагонобудування.


- Зараз майже ніхто не витрачає гроші на ці цілі, а ми продовжували створювати нову техніку, розуміючи, що попит на таку продукцію все-таки тільки відкладений, але не зник назавжди. Прийде час – і вони будуть затребувані. Це запас на 2021 рік, – зазначив Приходько.


Голова наглядової ради підприємства також зазначив, що за цей рік для підприємства було закуплено й змонтовано нове обладнання:


- Зокрема, для очищення металу на пресовій дільниці корпусу вантажного вагонобудування. Створено дільниці з ремонту кузовів вантажних вагонів для виготовлення продукції на експорт. Придбали й впровадили прогресивне зварювальне обладнання, машину контактного зварювання, офісні комп’ютери й графічні станції.
Автор: Руслана Горгола Джерело фото: kvsz.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
29 грудня 2020 20:04

Предприятие - молодец, а вот государство, которое игнорирует отечественное предприятие в угоду импортным хозяевам за откаты и без того голую экономику разоряет - недопустимо! 


5 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх