Кременчуцька центральна районна лікарня може перейти у комунальну власність Кременчука (уточнено)

23.12.2020, 12:31 Переглядів: 3 510 Коментарів: 7

 

Витрати на утримання ЦРЛ не закладені у міському бюджеті на 2021 рік, тому згодом доведеться вносити зміни у бюджет, щоб фінансувати ще одну лікарню

Кременчуцька центральна районна лікарня може перейти у комунальну власність Кременчука. Відповідне рішення про надання згоди на її безоплатне прийняття ухвалили депутати 22 грудня під час сесії Кременчуцької міськради, тепер остаточне рішення залишається за їхніми колегами з Кременчуцької районної ради.


У проєкті рішення йдеться про те, що Кременчуцьку центральну районну лікарню разом з земельною ділянкою, усіма активами, пасивами та штатною чисельністю передадуть із спільної власності територіальних громад сіл Кременчуцького району до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади в особі Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.


Обстежить майно ЦРЛ та підпише акти приймання-передачі спеціальна комісія, склад якої буде затверджено розпорядженням міського голови.


Витрати на утримання ЦРЛ, яку планують прийняти у комунальну власність міста, не закладені у міському бюджеті на 2021 рік, зазначила Тетяна Тетьоркіна, заступник начальника міського фінансового управління. За її словами, згодом доведеться вносити зміни у бюджет, щоб фінансувати ще одну лікарню.

Теги: больница
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 7

417
23 грудня 2020 14:16

Красавчики! Читаемо вчорашню новину в Телеграфі:Міська цільова програма централізованого харчування пацієнтів не передбачає видатки на страви для мешканців інших населених пунктів, які лікуються у Кременчуці на стаціонарі, бо вони не зареєстровані в нашому місті. А далі, майже по Путіну, заставляємо бідних селян платити за лікування в ЦРЛ, а хто не може- роздаємо паспорти закликаємо приєднуватися до Кременчука і плодимо нові гетто.


13 1
1 656
23 грудня 2020 14:18

Развалят как и стомат поликлиники,а потом воплотиться в жизнь мечта некоторых об элитном доме престарелых.


18 0
0
23 грудня 2020 15:23

Та даже если больница перейдет в городскую собственность, что с этого? Кременчуг готов предоставить сою помощь больнице, а вот область что-то совсем не спешит.


2 20
0
23 грудня 2020 15:50

Да лучше пусть будет на балансе города чем ее вобще закроют. 


3 20
0
23 грудня 2020 16:10

Я думаю от города финансирования намного больше. Нужно думать как будет лучше для людей. 


1 20
52
23 грудня 2020 19:27

Прием у врачей в ЦРБ для жителей района бесплатный. А после передачи как будет?

 

Ни для кого не секрет, что сельские жители оплачивают визиты к врачам в городских поликлиниках. Причем, по большей части, наличкой. Из рук в руки. Без квитанций. Безусловно, есть врачи, которые не требуют оплаты, кто из добропорядочности, а кто из боязни. Но подавляющее большинство называют сумму открытым текстом, берут и не краснеют. Например, нет в ЦРБ специалистов какого-либо профиля, вот селяне и трясут кошельками в городских лекарнях. А ведь специалисты эти не всегда являются специалистами должного уровня!

А уж если, не приведи, Господь, на лечение или под ножик лечь, то тут уж, если не по болезни, то от голода окачурятся. Ибо ИНОГОРОДНИЕ они, и кушать им не положено. Поэтому, будьте любезны, наскребли на лечение/операцию, скребите и на пожр...  на поесть.

 

 

 


8 0
0
23 грудня 2020 21:57

Хорошо не будет. У Малецкого очередные идеи о инвалидах и реабилитации,вот там и будет что-то такое. Еще останется ожоговое отделение,потому что в области оно одно и ему просто не дадут его прикрыть.

Остальное тупо прикроют.

Плюс мы увидим,как сельские жители будут блуждать по городу в поисках,где им получить что-то официальное,вроде справки или заключения комиссии. Лечиться они могут где угодно и на что денег хватит,а вот с этим будет нечто ужасное.

Сейчас-то они четко знают,куда. Потом будут ходить куда придут...


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх