Кременчуцька боксерка Маріанна Басанець завоювала бронзу на міжнародному турнірі

23.12.2020, 10:03 Переглядів: 3 633

 

Спортсменка у складі збірної провела збори та змагання в Німеччині

Боксерка з Кременчука Маріанна Басанець завоювала бронзову медаль у ваговій категорії до 60 кг у складі збірної України на міжнародному турнірі в Німеччині. Зараз наша спортсменка представляє Херсонську обласну федерацію боксу України.


 

У Кельні (Німеччина) наша збірна провела один з важливих етапів підготовки до олімпійського кваліфікаційного турніру та XXXII літніх Олімпійських ігор у Токіо-2021. Спортсменки провели спільний тренувальний збір з командами Німеччини, Бельгії, Хорватії та Молдови. А з 17 до 19 грудня відбувся міжнародний турнір Cologne Boxing World Cup, де змагалися спортсменки з 10 країн.


 

В першій зустрічі Маріанна Басанець перемогла німкеню Джину Шпрангер. У півфіналі Маріанна Басанець зустрілася з представницею Індії, переможницею чемпіонату світу 2018 року, ліцензіатом Олімпійських ігор в Токіо Сімранжит Каур Баат. Попри всі титули, Маріанна змусила нервувати суперницю з самого початку бою. Але врешті-решт поступилася їй роздільним рішенням суддів.


 

У боротьбі за бронзові нагороди Маріанна Басанець перемогла представницю Німеччини Гіну Спрангер одноголосним рішенням суддів.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх