Ангел, суддя та зміни: що кременчужанам почитати на вихідних

15.11.2020, 11:33 Переглядів: 2 592

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку бібліотечних книжкових новинок


 

Христина Лукащик «Жити сьогодні»

Як часто ми відкладаємо своє життя на потім – якось, коли-небудь ми обов’язково будемо щасливі. Але доля може розсудити інакше. Жити сьогодні. Чому це питання так часто постає лише на порозі смерті?

Герой цього роману, що опинився в комі, не встиг визначитися з власним життям. І його ангели-охоронці мають тільки два тижні, аби довести, що їхній опіканець заслуговує на другий шанс. Тобто на можливість жити далі.

Мария Воронова «Когда убьют – тогда и приходите»

Суддя Ірина займається справою лікаря-травматолога, через халатність якого на робочому місці загинула медсестра. Картина злочину зрозуміла, залишилось тільки визначити ступінь провини лікаря Ординцева. Але, як для лікаря немає простих операцій, так і для судді не буває легких справ. Дізнавшись, що за декілька хвилин до загибелі медсестра зробила дивний телефонний дзвінок, а після з її квартири зник сімейний архів, Ірина замислилась: чи дійсно смерть жінки була трагічною випадковістю?

 
 

Барбара Шер. Барбара Сміт «Мрій правильно. Як зрозуміти, чого ти насправді бажаєш і як цього досягнути»

Якщо ви прагнете змінити своє життя на краще, але не визначилися, у який бік рухатися, якщо відчуваєте у собі приховані таланти і маєте заповітні мрії – ця книга саме для вас. Перевірені мільйонами читачів практичні поради і стратегії, цікаві історії реальних людей допоможуть з’ясувати це. Ця книжка покаже, як саме змінити життя на краще: налагодити особисті стосунки, здобути гідну роботу, творчо реалізуватися, навчившись мріяти правильно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх