Керівник Кременчуцького музею запросила мера Малецького поговорити з бабайом, лицарем та Максимом Кривоносом

8.11.2020, 15:29 Переглядів: 3 411

 

Директора Кременчуцького краєзнавчого музею Аллу Гайшинську нагородили подякою міського голови

Керівника Кременчуцького краєзнавчого музею Аллу Гайшинську нагородили подякою міського голови. Міський голова Кременчука Віталій Малецький на засіданні виконкому вручив подяку Аллі Гайшинській за значний особистий внесок у розвиток музейної справи, за сумлінну працю, збереження, примноження та популяризацію історії Кременчука.


 


За час, коли музей майже 12 років був закритий для відвідувачів, його експозиція збільшилася за рахунок кременчужан, які ділилися експонатами. Наступного року планують продовжити ремонтні роботи на другому та третьому поверхах, а також у підвальному приміщенні музею.


- Ми трохи відвикли від відвідувачів. Кожен день для нас свято. Ми так радіємо коли приходять люди: дорослі та діти. І ось зараз виставили хокейний кубок... Щиро вдячна всім хто допомагав ремонтувати та чекав завершення робіт, хай не весь музей, але перший поверх... - подякувала Алла Гайшинська за увагу та ремонт хоча б першого поверху музею.


Директор музею Алла Павлівна запросила мера Малецького поговорити з бабайом, лицарем та Максимом Кривоносом,щоб він допоміг розігнати ворогів.

 

Також віце-мер Дмитро Кравченко подарував музею монети зроблені Національним банком України, за зразком тих, що були в різних куточках України за часів Київської Русі.

Теги: музей
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх