Під гул сирен хокеїсти «Кременчука» обігрують «Крижаних Вовків»

7.11.2020, 16:32 Переглядів: 2 938

 

Це вже четверта перемога поспіль підопічних Олександра Савицького, які з 8 очками після 5 матчів посідають у турнірній таблиці друге місце

Сьогодні, 7 листопада, хокеїсти «Кременчука» на своєму полі перемогли «Крижаних Вовків». Це вже четверта перемога поспіль підопічних Олександра Савицького, які з 8 очками після 5 матчів посідають у турнірній таблиці друге місце.  

 

«Кременчук» - «Крижані Вовки» - 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Кременчук: Давлетшин (Гордюшин); Бабрусев - Алексюк, Хришпенць - Александров, Грицьких - Толстушко, Яковлєв - Варава; Кисельов (К) - Серанов - Созонов, Савицький - Волков - Пукс (А), Савченко - Гриценко (А) - Ворона, Коробов - Дубінін - Денискін.

Крижані Вовки: Стельмах (Макаренко); Моксунов - Жигалов, Нєвєров (А) - Лучников, Фроленко - Сисоєв; Ємелін - Сурін - Панков (А), Абаджян - Шапіро - Шабанов (К), Болотін - Андрющенко - Борисов, Булах.

Шайби: 1:0 - Гриценко (Савченко,Ворона), 18:02, 2:0 - Волков (Пукс), 20:48, 3:0 - Коробов (Денискін, Дубінін), 27:54, 4:0 - Савченко (Толстушко, Грицьких), 52:00, 4:1 - Ємелін (Мокунов, Панков), 53:10, 5:1 - Савченко (Ворона), 59:59.



Як повідомляє пресслужба ХК "Кременчук", господарі з перших хвилин матчу кинулися вперед, створюючи біля воріт гостей небезпечні гольові моменти. Чудову нагоду відкрити рахунок був, коли Денискін вирвався один в один на ворота «Воків» та лише майстерність столичного голкіпера Стельмаха врятувала киян від вірного гола. Надалі вдалі дії цього воротаря ще не раз рятували ворота від розгромного рахунку. У свою чергу, гості змогли створити по справжньому гольовий момент лише на 9 хвилині матчу, коли після пасу Ємеліна, Андрющенко своїм кидком не зміг переграти воротара господарів Давлетшина. За дві хвилини до кінця першого періоду «містяни» змогли відкрити рахунок – Гриценко зміг реалізувати вихід один на один - 1:0.


Друга двадцятихвилинка почалася не так вдало для "вовків" на відміну від кременчужан. Вже на 17 секунді Серанов пройшов по флангу, змістився в центр і, здавалося, прокинув між щитків Стельмаха. Але в кінцевому підсумку суддя не зарахував шайбу. Через півхвилини «містянам» все ж вдалося подвоїти рахунок. На цей раз влучним кидком з передачі Пукса відзначився Волков. А ще через сім хвилин Коробов закинув третю шайбу. Господарі повністю володіли ініціативою, а у гостей лише у Лучнікова був один момент, після якого Давлетшин не без зусиль врятував «містян». Подальші десять хвилин пройшли при повному контролі поєдинку з боку «Кременчука». В принципі, кияни продовжували грати в свою гру, розраховуючи на високий пресинг попереду, простоту в захисті і швидкі контратаки. Під кінець періоду Давлетшин і Стельмах продемонстрували свої голкіперські здатності, рятуючи свої ворота яскравими сейвами.


Заключний період нічого не змінив в матчі, кременчужани знову мали багато гольових моментів. На 52 хвилині Савченко вдало зіграв на добиванні і закинув четверту шайбу в поєдинку. Через хвилину гості змогли розмочити рахунок: голом відзначився форвард Ємелін. Після закинутої шайби кияни впевненіше заграли попереду, але «містяни» спокійно і просто відіграли в захисті. А за секунду до фінальної сирени змогли закинути п'яту шайбу - дублем відзначився Савченко, 5:1. Варто відзначити хорошу гру воротаря «Вовків» Стельмаха. Завдяки йому, рахунок в матчі не став двозначним в графі переможців.


Після перемоги, підопічні Савицького зрівнялися по очках з «Донбасом» - у обох команд по 8 балів, але у донеччан завтра гра з "Дніпром".


Головний тренер «Крижаних Вовків» Євген Каштанов:  


- Гарний матч, де була щільна гра. У нас не заладилося більшість. Нам її давали, але ми не змогли реалізувати. У минулій грі забили три голи, маючи на одного більше, а сьогодні ні. Непогано комбінували, але робили помилки. А на початку другого періоду пропустили в більшості.

У третьому періоді забили гол. Хотіли перевернути гру, але вже було пізно, замало часу залишилося, та ще у нас пішли вилучення. Це вже четверта виїзна гра, трішки важко, але гравці зігруються.

Ну, нічого, зробимо роботу над помилками і будемо намагатися здобути перемогу в наступному матчі.

- «Кременчук» Вас чимось здивував?

- Команда - чемпіон. Підходячи до матчу дивилися попередні ігри суперника. Хороша і рівна команда. Видно, що зіграний кістяк. Чемпіон, що тут ще сказати?


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

 

- У цьому чемпіонаті у всіх команд непогані склади (у «Вовків» багато хокеїстів грали в КХЛ - примітка), і ми налаштовуємося на будь-якого суперника дуже серйозно. «Вовки» не виняток - непогана команда, якій трохи не вистачало сьогодні зіграності. Але, все одно нам сьогодні довелося попотіти, щоб обіграти їх. Ми створюємо дуже багато гольових моментів, але мало їх реалізуємо. У цьому компоненті нам треба додавати. З хорошими настроями та емоціями готуємося до наступних ігор.


Турнірна таблиця

Команда І В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
1 Донбас 4 4 0 0 0 0 0 25 6 8
2  Кременчук 4 3 0 0 0 0 1 16 9 6
3  Дніпро 4 2 0 0 0 0 2 14 17 4
4  МХК Сокіл 3 2 0 0 0 0 1 11 9 4
5  Маріуполь 4 1 0 0 0 0 3 6 11 2
6  Білий Барс 3 1 0 0 0 0 2 5 14 2
7  Крижані Вовки 3 0 0 0 0 0 3 7 17 0
8  Краматорськ 1 0 0 0 0 0 1 4 5 0


Наступний матч підопічні Олександра Савицького зіграть також вдома. 9 листопада о 18.00 ХК «Кременчук» прийме «Білий Барс».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх