Тренер зі зваблення з Кременчука залишив шоу «Холостячка» в першому ж ефірі

26.10.2020, 13:03 Переглядів: 15 347 Коментарів: 2

 

У першому ефірі з 16 учасників залишилося 12

У п'ятницю, 23 жовтня, на СТБ пройшов перший ефір українського романтичного шоу «Холостячка» з Ксенією Мішиною, за любов якої змагаються 16 чоловіків. Двоє з претендентів на руку й серце дівчини - з Полтавщини, а один, навіть, кременчужанин.


 


26 річний Андрій Кушков у недавньому минулому — тренер зі зваблення, лайфстайлу. Зараз проводить індивідуальні онлайн-зустрічі з чоловіками, яким допомагає змінити життя за 21 день. Також проводить консультації про побудову тривалих стосунків з дівчатами. У його колекції — 300—400 спокушених з різних країн. 


Тривалі стосунки були двічі. З першим коханням зустрічався рік (це було ще до марафону зі зваблення). Потім із подивом для себе відкрив, що він вродливий і подобається дівчатам. Тому вирішив, що більше не зупинятиметься на комусь одному. Але все-таки закохався в одну зі спокушених, зустрічався з нею тривалий час, поки їм не довелося роз’їхатися по різних країнах.


В минулому — майстер спорту з дзюдо. Мандрівник — відвідав понад 20 країн. Зараз пише і виконує реп, грає на маленькому барабані. Любить активні водні види спорту — серфінг, вейк.


 


Звабити Ксенію і отримати бутоньєрку кременчужанину не вдалося, тож він залишив проєкт. Не на руку йому зіграло те, що під час вечірки чоловік зізнався, що у його було три сотні дівчат і розповів історію про те, як посперечався з другом на кількість партнерок. Цей факт дуже збентежив холостячку, тож вона вирішила попрощатися з цим учасником.



 


Не посміхнулася доля і Дмитру Задворському — 40-річному столичному бізнесмену, який народився у Лубнах. Дмитро займається оформленням дозвільної документації для фармацевтичного бізнесу та клінік, крім цього володіє флористичним бізнесом, вважає себе фінансово дуже успішним.


 


Захоплюється яхтингом, волейболом, кайтсерфінгом. Пише і виконує пісні. Пише картини. Займається йогою, бігає, танцює латиноамериканські танці. Але все це також не розтопило серця холостячки. Тим більше, що виявилося, що Дмитро колись уже намагався познайомитися з Мішиною на одній з вечірок. Чоловік до останнього стверджував, що нібито нічого не пам'ятає про цей епізод. Однак на церемонії троянд він все ж зізнався, що писав Ксенії в соцмережах, але та його проігнорувала.


Автор: Руслана Горгола Відео: СТБ Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

130
1
26 жовтня 2020 16:55

Тренер по соблазнению?)) Как видно по результату - обычный дилетант, который не знает основ: о количестве бывших лучше не упоминать впринципе.


16 5
0
27 жовтня 2020 06:40

жаль что тут матерится нельзя 



жаль что тут матерится нельзя 


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх