Єдина шайба Толстушка принесла «Кременчуку» першу перемогу в фінальній серії

12.10.2020, 21:59 Переглядів: 2 443

  

Кременчужани забили в меншості

Сьогодні, 12 жовтня, фінальна серія плей-оф чемпіонату УХЛ Паріматч переїхала в Дружківку, де відбувся третій матч битви за чемпіонський титул між «Донбасом» і «Кременчуком». Нагадаємо, що до цього матчу рахунок в серії між цими клубами становив 2:0 на користь донеччан. Про це повідомляє пресслужба УХЛ.


«Донбас» - «Кременчук» 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Рахунок в серії 2:1

Шайби: Толстушко (Кисельов, Серанов, менш.), 58:04;

Донбас: Андрюхов (Дьяченко); Кутугін - Григор'єв, Кожевников - Журавльов, Кобелєв - Большаков, - Садовиков; Монс - Туркін (А) - Казаковцев, Мільохін - Буценко (А) - Захаров (К), Подзіньш - Бірюков - Костіков, Разумов - Карамнов - Карпенко.

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Алексюк - Григорян, Хрішпенц - Бойових, Грицьких - Толстушко, Савицький - Варава; Кисельов (К) - Серанов - Тютченко, Леонов - Пукс (А) - Созонов, Гриценко (А) - Волков - Чемерілов, Коробов - Дубінін - Денискін.



Сценарій третього матчу серії істотно відрізнявся від двох попередніх в першу чергу результативністю. Якщо в матчах в Кременчуці вже в першій двадцятихвилинці команди встигали відзначитися, то зараз стартовий період був безголевим. Команди досить обережно провели перші 20 хвилин зустрічі, граючи до першої допущеної помилки. 


Помилку команди не допустили і в другому періоді, знову закінчивши період з нулями на табло. І хоч, що «Донбас», що «Кременчук» мали кілька 100% шансів відзначитися у воротах супротивника, але реалізувати ці спроби так і не вийшло.


У третій двадцятихвилинці команди вели дуже в'язку боротьбу, боячись зайвий раз помилитися. З нулями на табло клуби грали аж до 58 хвилини матчу, а потім, в меншості, Всеволод Толстушко прошив Іллю Андрюхова і закинув першу шайбу в цьому поєдинку, яка і стала переможною для "містян".


Таким чином, «Кременчук» розмочив рахунок у фінальній серії плей-оф УХЛ Паріматч і продовжив серію ще на один поєдинок. Відзначимо, що наступний матч серії команди проведуть вже 14 жовтня в Дружківці - початок матчу о 18:45, а пряма трансляція зустрічі буде доступна в ефірі телеканалу XSPORT.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: UHL - Ukrainian Hockey League
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх