Світлана Тригубенко може стати директоркою Кременчуцької гімназії №24

2.10.2020, 08:18 Переглядів: 4 016 Коментарів: 1

 

Вона єдина, хто подала документи на заміщення вакантної посади очільника цієї школи

У Кременчуцькій гімназії №24 скоро з'явиться новий директор, адже був оголошений конкурс на заміщення вакантної посади керівника цієї школи; заяву та документи слід було подати до 25 вересня.


1 жовтня відбулося засідання комітету, який мав допустити претендентів на директорське крісло до наступного етапу конкурсного відбору. Документи на заміщення вакантної посади подала лише одна людина – Світлана Володимирівна Тригубенко, вона, вірогідно, й стане новою очільницею гімназії №24 та змінить на цьому посту Валерія Фофанова.


Як повідомив директор департаменту освіти Геннадій Москалик, Світлана Тригубенко народилася 24 червня 1972 року. Вона закінчила Полтавський педагогічний інститут ім. Короленка у червні 1996 року, має диплом спеціаліста та 13 років педстажу. Досвід роботи у неї наступний: вчитель української мови і літератури, заступник директора школи з виховної роботи, начальник відділу освіти Козельщанської райдержадміністрації, начальник відділу сім'ї та молоді Козельщанської райдержадміністрації, заступник голови райдержадміністрації, методист районного методичного кабінету.


Так як документи Світлани Тригубенко відповідали вимогам конкурсу, усі 7 членів комісії проголосували за те, аби допустити її до наступного етапу, який відбудеться 13 жовтня.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Вікіпедія
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 031
2 жовтня 2020 09:26

Больше всего , на данный момент ,я не завидую работе секретарей в учебных заведениях. Сам отец двоих учеников и видел ситуацию в школе, как секретарша отвечала по телефону какому то родителю , принимала (распечатывала) электронку с министерства , при этом отвечала учителям " про якісь зміни в навчальному процесі" , ...ждали какую то еще проверку по "Санитарии".... ,кричала кому то про маски ,... при этом в очереди были еще родители с какими то своими вопросам и документами .... и я еще тут со своим "вопросом". 


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх