Плюс один: COVID-19 діагностували у 35-річного кременчужанина

1.09.2020, 20:11 Переглядів: 4 315 Коментарів: 3

 

Він перебуває на амбулаторному лікуванні

1 вересня в Кременчуці зареєстрували +один новий випадок коронавірусної інфекції, захворів чоловік 35 років.


Як повідомила пресслужба мерії нашого міста, хворий перебуває на амбулаторному лікуванні під наглядом сімейного лікаря, стан його здоров‘я оцінюється як задовільний.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 031
2 вересня 2020 08:51

Раньше хоть район проживания писали. Теперь , смотрю , вообще секрет. Неужели никто из переболевших (обычных граждан) в Кременчуге на COVID-19 не даёт интервью ? (вопросы : предположение как заболел, первые симптомы, чем лечили,каким образом общался с доктором, как долго длилась болезнь,....???). Или прессе строго запретили такое узнавать ? 


16 0
103
2 вересня 2020 11:28

Цитата: inattentive

...Неужели никто из переболевших (обычных граждан) в Кременчуге на COVID-19 не даёт интервью ? (вопросы : предположение как заболел, первые симптомы, чем лечили,каким образом общался с доктором, как долго длилась болезнь,....???)...

 

Ігоре, ми записували інтерв'ю з людиною, яка перехворіла на коронавірус https://bit.ly/3bjgDRo також депутат Бокован розповів, які перші симптоми він відчув при COVID-19 https://bit.ly/2ERKG6Z

 


1 1
1 031
2 вересня 2020 13:35

По памяти (так как ссылки не могу открыть)  : была статья о человеке из Кременчуга который переболел на коронавирус в Киеве, в Александровской больнице ?  Про больных депутатов или звезд вопроса не было . Из моего текста : ...Неужели никто из переболевших (обычных граждан) в Кременчуге на COVID-19 не даёт интервью ? (вопросы : предположение как заболел, первые симптомы, чем лечили,каким образом общался с доктором, как долго длилась болезнь,....???). Или прессе строго запретили такое узнавать ? 
Я не язвлю и не ёрничаю. Просто до сих пор интересно почему в основном доносится общая информация . Даже если и есть  информация, то идет с других городов (областей). Всем здоровья !


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх