Зеленський прибув до Полтави. Кубраков сказав йому, коли почнеться будівництво мосту у Кременчуці

1.09.2020, 15:33 Переглядів: 5 696 Коментарів: 4

 

Але попередив, що висловлюється поки «обережно»

Сьогодні, 1 вересня, президент Зеленський прибув до Полтави. Є підстави вважати цей візит напівробочим, напівполітичним та передвиборчим. Президент оглядає об’єкти завершеного будівництва – найперше за програмою «Велике будівництво». Далі має презентувати локальну Стратегію розвитку Полтавщини до 2027 року та представити кандидатів до органів місцевої влади у Полтаві від «Слуги народу».


Президент вже оглянув новий полтавський кардіоцентр – центр справив на нього дуже позитивне враження, президент оцінив його як надсучасний. А полтавський аеропорт, навпаки, справив гнітюче враження – Зеленський сказав, що вже за виглядом злітної смуги зрозуміло, що аеропорт не працює. Про злітну смугу аеропорту «Полтава» він заявив: смуга неякісна, несучасна, непрацююча. Обіцяв внести аеропорт «Полтава» до другої черги програми «Велике будівництво».


Керівник «Укравтодору» Олександр Кубраков розповів Зеленському про ремонт доріг, зокрема, і загальнодержавного значення. Крім того Кубраков заявив:


– Найближчим часом будуть дуже добрі новини щодо мосту у Кременчуці, завершилося техніко-економічне обгрунтування одного мосту, скоро закінчиться інше.


Президент запитав, коли почнеться будівництво мосту у Кременчуці?


Кубраков відповів:


– Перші практичні кроки почнуться вже у жовтні.


І додав, що поки висловлюється ще обережно...


Обережно чи необережно висловився Кубраков, та маємо зафіксувати його обіцянку – а у жовтні подивимося, чи виконають її. Хоча жовтень – це розпал виборів, тож є ризик, що кременчуцький міст політики знову використають для власної передвиборчої агітації. Це вже робив Янукович (двічі), робив Порошенко, чому б і Зеленському та «слугам народу» не скористатися вже напрацьованою схемою.

У кременчужан вже ціла колекція таких обіцянок лише від представників чинної влади. Нам вже прем’єр-міністр Шмигаль міст обіцяв, і нардеп Мовчан він «Слуги народу» теж міст пообіцяв.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

417
1 вересня 2020 16:13

А межгалактический шахматный турнир и космодром для его проведения в Потоках когда начнут строить?


43 2
0
1 вересня 2020 17:41

Пусть, для начала, на земле дорогу хорошую сделают от Кременчуга до Киева (ну или хотя-бы до трассы Киев-Харьков). Без ям, а главное, без холмов. А потом уж в воду лезут. Только "пышатыся" могут и пламенные речи говорить. Кстати, отдыхал на западной Украине. В горах строятся шикарные дороги. И строят их турецкие фирмы. 


15 1
4 371
1
1 вересня 2020 18:47

Цитата: Fedyaev_D
И строят их турецкие фирмы.
а у нас одни и те же фирмы, имеющие открытые уголовные дела. все равно выигрывают тендеры и пилят и пилят.....як це називає зелена *******?-велике будівницьтво?


10 7
604
2 вересня 2020 14:07

Брехня нагромаджується на брехню-а користі-нуль.Доки не пройдуть вибори ,зелю і його шостак слухати -самого себе дурити.


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх