Хокеїсти «Кременчука» у «валідольному» матчі поступилися «Донбасу» й беруть «срібло»

27.08.2020, 21:51 Переглядів: 2 154

 

Кременчуцька команда поступилася у серії булітів

Сьогодні, 27 серпня, «Донбас» і «Кременчук» провели свій заключний поєдинок на передсезонному турнірі Відкритий кубок Донбасу-2020.



«Донбас» - «Кременчук» 2:1 ПБ (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 Казаковцев (Мільохін, Колесніковс), 15:28; 1:1 Коробов (Александров), 23:05; 2:1 Туркін (переможний буліт).

«Донбас»: Трифонов; Ігнатенко-Пангелов-Юлдашев, Лялька-Буценко-Коренчук, Кутугін-Колесніковс, Монс-Туркін-Казаковцев, Кобелєв-Журавльов, Валуйский-Бірюков-Сигарев, Кожевников-Григор'єв, Мільохін-Карамнов-Захаров, Костіков

«Кременчук»: Давлетшін; Бобрусов-Григорян, Чемерілов-Серанов-Кисельов, Хрішпенц-Бойових, Савченко-Пукс-Созонов, Алексюк-Толстушко, Леонов-Гриценко-Ворона, Александров-Горлушко, Коробов-Дубінін-Денискін, Тютченко


Команди почали на швидкостях, показавши, що вони націлені тільки на перемогу в цьому матчі. Такий настрій вилився в велику кількість атак як з боку «Донбасу», так і з боку «Кременчука». Різниця була лише в реалізації гольових моментів - першими закинути змогли донеччани за допомогою точного кидка Миколи Казаковцева, пішовши на першу перерву з мінімальною перевагою. Про це повідомляє пресслужба УХЛ.


Своє результативне слово кременчужани сказали вже на третій хвилині другого періоду, коли Ілля Коробов зловив точну передачу від Александрова і відправив шайбу точно в дев'ятку воріт Олексія Трифонова. Далі команди істотно посилилися в обороні, не дозволяючи супротивнику забити і вийти вперед, а гра йшла до першої допущеної помилки.


Рівний рахунок на табло протримався аж до кінця другого періоду і в третій двадцятихвилинці клуби були змушені починати все спочатку.

Третій період пройшов за сценарієм другого, однак без закинутих шайб. Команди вели обоюдогостру боротьбу, але більше намагалися не пропустити, ніж забити. Саме тому в'язка третя двадцятихвилинка залишила рівні цифри та табло і долю зустрічі повинен був вирішити овертайм.


Однак, і в додатковому часі надійність воротарів не дозволила командам відзначитися і матч перейшов в першу на турнірі булітну серію. У серії післяматчевих кидків переможний буліт на свій рахунок записав форвард донеччан Віктор Туркін та приніс перемогу своїй команді.

Таким чином, «Донбас» в шостий раз завоював золото домашнього передсезонного турніру, «Кременчук» завоював срібло, «Білий Барс» став володарем бронзи турніру, а «Дніпро зайняв четверте місце.


Нагадаємо, що 1 вересня кременчуцький хокейний клуб вдома приймає "Білий Барс".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх