50% вболівальників будуть пускати на матчі ХК «Кременчук» в Кубку Донбаса

22.08.2020, 15:26 Переглядів: 2 146

 

Турнір відбудеться перед відновленням чемпіонату

Матчі традиційного передсезонного турніру Відкритого кубка Донбасу-2020 відбудуться з уболівальниками на трибунах. Про це повідомляється на офіційному сайті хокейного клубу "Донбас". 


- Згідно з тимчасовими рекомендаціями головного державного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення заходів в період карантину, в залах зі стаціонарним розміщенням місць для сидіння, розсадження гостей здійснюється з вільним місцем поруч, спереду і ззаду (в шаховому порядку). При цьому загальна заповнюваність не повинна перевищувати 50 відсотків місць.


Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, Донецька область є «зеленою зоною» (епідемічне зонування регіонів в залежності від числа нових хворих і рівня небезпеки поширення COVID-19). А це означає, що вболівальники без місць для сидіння повинні дотримуватися соціальну дистанцію і знаходиться на відстані не менше 1,5 метра один від одного.


Гості льодової арени «Альтаїр» зобов'язані дотримуватися маскового режиму, а також дотримуватися соціальну дистанцію. - повідомляє донецький клуб.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх