Кращий в області: Кременчук переміг Полтаву за кількістю учнів-призерів МАН України

23.07.2020, 18:29 Переглядів: 5 696

 

23 липня усі учасники конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України нашого міста отримали дипломи департаменту освіти і науки Полтавської ОДА, а також грошові винагороди

23 липня у Кременчуці вітали юних науковців, переможців ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.


За інформацією мерії нашого міста, у зв'язку із карантином формат цього традиційного заходу змінили, він проходив не як зазвичай у адмінбудівлі виконкому, а у сквері імені Олега Бабаєва.


Протягом багатьох років Кременчук є флагманом шкільної наукової роботи в області. У цьому навчальному році філія має рекордні досягнення – здобуто 97 призових місць. І це дійсно рекордний результат, адже перевищує ІІ місце, яке займає Полтава, аж на 8 призерів.


За час існування Кременчуцької філії МАН виховано 212 всеукраїнських призерів, із них 35 переможців, 30 президентських стипендіатів. Обласних призерів 1855, міжнародних переможців – 3, патентів – 2.


Усі учасники конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України отримали дипломи департаменту освіти і науки Полтавської ОДА, а також грошові винагороди. Крім того, керівникам навчальних закладів, учні яких беруть участь у конкурсі, а також науковим керівникам манівців мер Віталій Малецький вручив грамоти департаменту освіти і науки Полтавської ОДА.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх