Збір на Азовському морі та менше тренувань: як готується дзюдоїстка Єлизавета Каланіна під час карантину

13.07.2020, 08:18 Переглядів: 2 589

 

Кременчуцька дзюдоїстка поступово виходить з карантину та готується до посилених тренувань

Дзюдоїстка з Кременчука Єлизавета Каланіна розповіла «Телеграфу», як проходить її тренування під час адаптивного карантину. Раніше дівчина зізналася, що єдиним її суперником була сестричка, з якою вона тренувалася. 


- Як тільки карантин послабили ми почали займатися у залі. Хоча у середині червня у нас проходив збір на Азовському морі. Зараз тренуємося раз в день для підтримки форми.


Тренувальний процес змінився в тому, що тренувань стало менше: з двох тренувань ми поки перейшли на одне тренування вдень. Це пов'язано з тим, що найближчим часом немає змагань, але з вересня будемо входити в колишній режим, - розповіла спортсменка. 


 


Олімпійський рік був розписаних не по днях, а по годинах. Перенесення змагань на наступний рік, змусили спортсменів готуватися до змагань без прив'язки до певних змагань. Тим найважче тренерам готувати своїх вихованців й виводити на пік своєї форми. Ми поцікавилися у Єлизавети чи не зникає мотивація при тренуваннях під час карантину. 


- Я б не сказала, що мотивація втрачається, бо вже відомо що чемпіонат Європи і чемпіонат світу відбудуться у листопаді та грудні цього року. До цих змагань вже зараз потрібно готуватися. А до міжнародних змагань відбудеться чемпіонат України та абсолютний чемпіонат України, - додала Єлизавета Каланіна.
P.S. Ніжна й витончена, але в той же час сильна та впевнена. Такою Лізу Каланіну ви ще не бачили. Які світлини у фотоблоці вам сподобалися найбільше: кольорові чи чорно-білі? 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх