З України до Канади заборонили імпортувати цуценят через червневий «мертвий рейс»

9.07.2020, 11:01 Переглядів: 4 953

 

Рішення залишатиметься чинним, поки CFIA не переконається, що виконуються умови імпорту та міжнародні стандарти і тварини подорожуватимуть безпечно

Канада заборонила імпорт цуциків з України після червневого рейсу МАУ, на якому виявили десятки мертвих тварин. Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на офіційний сайт уряду Канади.


- Канадська агенція з контролю за якістю харчових продуктів (CFIA) серйозно ставиться до завдання захищати тварин. Після розслідування, проведеного агенцією з приводу значної партії цуценят з України, агенція вирішила скасувати дозвори на імпорт будь-яких цуценят для продажу віком до 8 місяців з України. З 6 липня CFIA більше не видаватиме нових дозволів на імпорт собак для продажу віком до 8 місяців з України, - наголошується в публікації на сайті уряду Канади.


Рішення залишатиметься чинним, поки CFIA не переконається, що виконуються умови імпорту та міжнародні стандарти і тварини подорожуватимуть безпечно.


Нагадаємо, минулого місяця до Торонто (Pearson International Airport) літаком МАУ було доправлено близько 559 собак і 89 котів, які були розміщені в 337 клітках. Всі вони мали комерційне призначення, за винятком одного, який летів з пасажиром. По прильоту 39 французьких бульдогів виявились мертвими, а ще десятки були серйозно хворі.


Тоді авіакомпанія МАУ наклала ембарго на перевезення тварин літаками Boeing 767 і почала службове розслідування, на час якого усунула керівника дирекції з вантажоперевезень і логістики.
 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх