У дитячій спортивній школі №2 змінили директора

24.06.2020, 07:04 Переглядів: 4 988 Коментарів: 2

  

У крісло повернувся Станіслав Шаляпін

23 червня у дитячо-спортивній школі №2 змінився директор. Замість Віктора Кобзистого, який очолював школу з серпня 2017 року, тимчасово виконуючим обов’язки директора школи призначили Станіслава Шаляпіна, який очолював школу до 2017 року. 


На офіційному сайті Кременчуцької міської повідомили, що директора школи звільнили через систематичні фінансові порушення. 

 

- Всі матеріали фінансового аудиту з порушеннями викладені в акті перевірки фінансово-господарської діяльності. Даний акт вже передано до правоохоронних органів для відповідного реагування. - йдеться у повідомленні. 


За інформацією «Телеграфу» було проведено кілька аудиторських перевірок у комунальних спортивних закладах. Тому ми направили інформаційний запит в управління молоді та спорту, щоб ознайомитися з актами перевірок. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
24 червня 2020 10:43

Кобзистый подумал, что бога за бороду поймал. Финансовая установа проверяется намного тщательнее. Махинации прокручивать сложнее. Исходя по отзывам о его руководстве, все к лучшему. 


4 4
0
24 червня 2020 12:31

Проверку пусть проводят правоохранительные органы по финансам. Если там регулярные нарушения и недостачи, грош цена таким руководителям как Кобзистый


4 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх